3 puan benim, 2 puan @Ahmed , 1 puan da @xemrexxx alsın en kötü böyle olsun bence..
Adam doğru olanı yapmış. Rap haftasındayız. Rihanna'yı çok kullansa formatın dışına çıkılmış diye oy verilmezdi.
Neyi paylaşmiş ben evladımın kulağina güveniyorum yanliş duymaz o @dreamy (şarkıyı söylemeyin Puanlamaya etkisi olmasın)@dreamy sana tüm samimiyetimle trol olmadan birşey söylicem ayoll bir insan bukadar anlamadığı birşeyi nasıl bukadar seviyor Allah Allah rapla benim kadar bile alakan yok @kerem @Bully @Forumdash
Sanki kendin yarısıyor gibi hissediyormusun @xemrexxxHerkes Ceza seçmiş. Kolaycılık buldum o yüzden -3 puan alacak Ceza seçenler benden.
Rap zaten hızlı olur diğerlerinden farkı yoktu, gayet anlaşılır bir şarkıydı. Nakaratını nasıl anlamamayı başardın.@dreamy sana tüm samimiyetimle trol olmadan birşey söylicem ayoll bir insan bukadar anlamadığı birşeyi nasıl bukadar seviyor Allah Allah rapla benim kadar bile alakan yok @kerem @Bully @Forumdash
@Forumdash Abicim oylarını göndersinde öyle söyleriz şarkıcınıRap zaten hızlı olur diğerlerinden farkı yoktu, gayet anlaşılır bir şarkıydı. Nakaratını nasıl anlamamayı başardın.
En kaliteli şarkı benim işte çok düşünmeNeyi paylaşmiş ben evladımın kulağina güveniyorum yanliş duymaz o @dreamy (şarkıyı söylemeyin Puanlamaya etkisi olmasın)
Bir mi vereceksin yani şimdi...@Forumdash Abicim oylarını göndersinde öyle söyleriz şarkıcını
Kaliteli popa geri dön güzelce uğurlayalım seni @ForumdashEn kaliteli şarkı benim işte çok düşünme
Arabesk bi toplumda rap kültürü ne arasın Bütün öfkelerini arabeskle atan bir toplum raple ancak hoplarHerkes Ceza seçmiş. Kolaycılık buldum o yüzden -3 puan alacak Ceza seçenler benden.
Çok uğraştırdı bu rap şarkılar ama oylayabildimBir mi vereceksin yani şimdi...
Arabesk bi toplumda rap kültürü ne arasın Bütün öfkelerini arabeskle atan bir toplum raple ancak hoplar