TVen Bu Şarkı Benim 2. Sezon 7. Hafta (Rap Şarkılar)

İzledim ama anımsatmadı şarkilari dinlerken 😱 Şu Oya'nın cam çerçeve indirdiği sahne 😱 aa dur hmm puan verirken hiç aklıma gelmedi. İlginç olabilir bu oylamam :Z

Evet o sahne. :A Dönüşün muhteşem olur umarım benim için. :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
son 3teki kişilere şok oldum 😱
1 verdiğime sevinebilirim aslında da diğerlerine üzüldüm:(
Kimi bekliyordun ki diyecegim ama spoiler vermis olacaksin. :A En iyisi sonuc gününde icini dök. Zaten son 5'li carlayacaktir otomatikmen. :A

• Güldürdün
Kimi bekliyordun ki diyecegim ama spoiler vermis olacaksin. :A En iyisi sonuc gününde icini dök. Zaten son 5'li carlayacaktir otomatikmen. :A
Son 2li carlasın ya :( 3'te çok iyi puan :Z :A
Yukardaki uzun yorumlu mesajıma baksana. Bakalim ne kadarini tutturmuşum :A 427. yorum :A

• Güldürdün
Reactions: kerem
Oylamamı yaptım (evet sahalara döndüm :A )
1 vermek çok keyifliydi ama ilk sayfaya gidip kime 1 verdiğime bakmaya çekiniyorum :A
@bazinga olurda memnun olacağın bir puanlama yapmişsam bu kez içinden teşekkür etme ama memnun kalmazsan içinden lafıni et :A
@xBUGRAx rap olunca neyi seçeceğini hisedemedim🙄 umarım iyi puan vermişimdir.
@Yiğitt şu rap yüzünden senide tahmin etmesi zor🙄
@dreamy sadece senin kimle yarıştığinı doğru tahmin edebildim galiba. Dün demiştin ve bakalım sevindirecekmiyim.

@denizz19 sende dün söylemiştin ama aklımda kalmamış ve sana kötü puan vermişim gibi hisediyorum 😱

50Cent ile kimler geldi bilmiyorum ama sıralamasında baya baya bi kafa yorup ayarladim. İkisi arasında fark varken düşük verdiğimi yüksek verdiğimin üstüne ekledim son anda :A (çok iyi bildiğim iki şarkıydı bu arada)

İlk sıradaki bana sürpriz oldu. Üstlerdekinde puanlamada baya zorlandim. Ortalarda da ama son 2 kolay oldu. Eskiden dinlemişliğim vardı ama zamanla müzik zevki degisiyormuş, acımadım :A
şimdiden kolay gelsin @kerem :Z
Sevindirmeyeceksen böyle yazmazdın bence. :Z Sağol puanın için şimdiden. :A

• Güldürdün
Oylarımı oylama başlayınca direkt kullandım. :A
En kolay oy kullandığım hafta oldu...

Açıkçası yerli rapa ne kadar uzak olupda aslında farkında olmadan yabancı rap formatında dinlediğimi anladım. Bu oylarımda çok net yansıdı. Sadece 1 şarkı ilk defa burada dinledim ama gerçekten çok beğendim;arka arkaya gene dinledim.

Herkese başarılar.

• Harika
Reactions: denizz19
Sanırım öyle fiyasko bir recabı anca @xemrexxx seçebilirdi. :A @Çiğdem
EVvSuV3XsAAMO-S.jpeg

• Güldürdün
Reactions: Çiğdem