xBUGRAx
Emekli
İzledim ama anımsatmadı şarkilari dinlerken 😱 Şu Oya'nın cam çerçeve indirdiği sahne 😱 aa dur hmm puan verirken hiç aklıma gelmedi. İlginç olabilir bu oylamam
Evet o sahne. Dönüşün muhteşem olur umarım benim için.
İzledim ama anımsatmadı şarkilari dinlerken 😱 Şu Oya'nın cam çerçeve indirdiği sahne 😱 aa dur hmm puan verirken hiç aklıma gelmedi. İlginç olabilir bu oylamam
son 3teki kişilere şok oldum 😱Güncelledim. Simdi herkese bakabilirsin.
Tesekkür ederim bekliyorum.Emeklerine sağlık bu gece gönderirim
İnşallah. En iyi yarışmacı olarak seni görmekteyim Ms'den beri çabani taktir ediyorumEvet o sahne. Dönüşün muhteşem olur umarım benim için.
Kimi bekliyordun ki diyecegim ama spoiler vermis olacaksin. En iyisi sonuc gününde icini dök. Zaten son 5'li carlayacaktir otomatikmen.son 3teki kişilere şok oldum 😱
1 verdiğime sevinebilirim aslında da diğerlerine üzüldüm
Son 2li carlasın ya 3'te çok iyi puanKimi bekliyordun ki diyecegim ama spoiler vermis olacaksin. En iyisi sonuc gününde icini dök. Zaten son 5'li carlayacaktir otomatikmen.
Kubilaya laf ettirmemSen oy vermiyorsunkı
Sevindirmeyeceksen böyle yazmazdın bence. Sağol puanın için şimdiden.Oylamamı yaptım (evet sahalara döndüm )
1 vermek çok keyifliydi ama ilk sayfaya gidip kime 1 verdiğime bakmaya çekiniyorum
@bazinga olurda memnun olacağın bir puanlama yapmişsam bu kez içinden teşekkür etme ama memnun kalmazsan içinden lafıni et
@xBUGRAx rap olunca neyi seçeceğini hisedemedim🙄 umarım iyi puan vermişimdir.
@Yiğitt şu rap yüzünden senide tahmin etmesi zor🙄
@dreamy sadece senin kimle yarıştığinı doğru tahmin edebildim galiba. Dün demiştin ve bakalım sevindirecekmiyim.
@denizz19 sende dün söylemiştin ama aklımda kalmamış ve sana kötü puan vermişim gibi hisediyorum 😱
50Cent ile kimler geldi bilmiyorum ama sıralamasında baya baya bi kafa yorup ayarladim. İkisi arasında fark varken düşük verdiğimi yüksek verdiğimin üstüne ekledim son anda (çok iyi bildiğim iki şarkıydı bu arada)
İlk sıradaki bana sürpriz oldu. Üstlerdekinde puanlamada baya zorlandim. Ortalarda da ama son 2 kolay oldu. Eskiden dinlemişliğim vardı ama zamanla müzik zevki degisiyormuş, acımadım
şimdiden kolay gelsin @kerem
Rica ederim afili bir teşekkür bekliyorum senden sonuç gecesiSevindirmeyeceksen böyle yazmazdın bence. Sağol puanın için şimdiden.
Puanın yüksekliğine göre değişir o durumRica ederim afili bir teşekkür bekliyorum senden sonuç gecesi
İlk 5'teysen? gelir mi?Puanın yüksekliğine göre değişir o durum
Küstah karı... Konuşma.Şu an kendimi Firdevs hanım gibi entrika çevirmiş gibi hissediyorum.
Haftaya Türkçe rock kategorisi de olsun. @kerem @MayısKralı
O anki ruh halime bağlı.İlk 5'teysen? gelir mi?