TVen Bu Şarkı Benim 2. Sezon 7. Hafta (Rap Şarkılar)

@kerem düzenlemiş sanırım, recap kısmı kalkmış şu an videonun tam hali var recaplarda. O da gözüküyor. :D
Bende se görünüyordu aslında ama telifi sürekli Türkiye'den yiyoruz böyle konularda. Almanya'da bir videonun telife takıldığını hiç şahşt olmadım. :A @alperuz

• Güldürdün
Reactions: Yiğitt and alperuz
Oylamamı yaptım (evet sahalara döndüm :A )
1 vermek çok keyifliydi ama ilk sayfaya gidip kime 1 verdiğime bakmaya çekiniyorum :A
@bazinga olurda memnun olacağın bir puanlama yapmişsam bu kez içinden teşekkür etme ama memnun kalmazsan içinden lafıni et :A
@xBUGRAx rap olunca neyi seçeceğini hisedemedim🙄 umarım iyi puan vermişimdir.
@Yiğitt şu rap yüzünden senide tahmin etmesi zor🙄
@dreamy sadece senin kimle yarıştığinı doğru tahmin edebildim galiba. Dün demiştin ve bakalım sevindirecekmiyim.

@denizz19 sende dün söylemiştin ama aklımda kalmamış ve sana kötü puan vermişim gibi hisediyorum 😱

50Cent ile kimler geldi bilmiyorum ama sıralamasında baya baya bi kafa yorup ayarladim. İkisi arasında fark varken düşük verdiğimi yüksek verdiğimin üstüne ekledim son anda :A (çok iyi bildiğim iki şarkıydı bu arada)

İlk sıradaki bana sürpriz oldu. Üstlerdekinde puanlamada baya zorlandim. Ortalarda da ama son 2 kolay oldu. Eskiden dinlemişliğim vardı ama zamanla müzik zevki degisiyormuş, acımadım :A
şimdiden kolay gelsin @kerem :Z

1 vermek çok keyifliydi ama ilk sayfaya gidip kime 1 verdiğime bakmaya çekiniyorum :A
@bazinga olurda memnun olacağın bir puanlama yapmişsam bu kez içinden teşekkür etme ama memnun kalmazsan içinden lafıni et :A
@dreamy sadece senin kimle yarıştığinı doğru tahmin edebildim galiba. Dün demiştin ve bakalım sevindirecekmiyim.

@denizz19 sende dün söylemiştin ama aklımda kalmamış ve sana kötü puan vermişim gibi hisediyorum 😱

50Cent ile kimler geldi bilmiyorum ama sıralamasında baya baya bi kafa yorup ayarladim. İkisi arasında fark varken düşük verdiğimi yüksek verdiğimin üstüne ekledim son anda :A (çok iyi bildiğim iki şarkıydı bu arada)

İlk sıradaki bana sürpriz oldu. Üstlerdekinde puanlamada baya zorlandim. Ortalarda da ama son 2 kolay oldu. Eskiden dinlemişliğim vardı ama zamanla müzik zevki degisiyormuş, acımadım :A
BU HAYATIN HEYECANI MEYECANI YOK... (Bu cümleden beni tahmin etmek gerekirdi :A)

• Güldürdün
Reactions: Dosi
BU HAYATIN HEYECANI MEYECANI YOK... (Bu cümleden beni tahmin etmek gerekirdi :A)
Ben seni bu cümleden nasıl anlayacağım? 😱 Konuya bakmadım ki dün. 1-2 kere uğramıştım sadece. Dün kafam başka şeylerdeydi.
Demek ki o senin şarkındi. Yorum yapmayayım :A
ben bi gidip 1 verdiğim isme bakayim artık (Benden 1 almadığın kesin, buna sevin yeter :A)

• Olmamış
Reactions: Yiğitt
Ben seni bu cümleden nasıl anlayacağım? 😱 Konuya bakmadım ki dün. 1-2 kere uğramıştım sadece. Dün kafam başka şeylerdeydi.
Demek ki o senin şarkındi. Yorum yapmayayım :A
ben bi gidip 1 verdiğim isme bakayim artık (Benden 1 almadığın kesin, buna sevin yeter :A)
Niye oy kullandın ki sen? :T:

• İlginç
Niye oy kullandın ki sen? :T:
Ya ilk 3teysen 😱 neye göre diss yedim 😱
@kerem daha güncelemiş ilk sayfayi. 2 yarışmacı eksik. Acaba @xemrexxx hangisi o puan verdiklerimden. İlk sezonda hep zirve puanlarımi kapardi. Bakalim bu dönem ne olacak :A

Foruma vakit ayırabileceğim bir döneme girdim, izleyeceğim filmleri tükettim ve jüriliğe dönme vaktimin geldiğine karar verdim :A hem arada diss yemek işime gelecek :A

@kerem daha güncelemiş ilk sayfayi. 2 yarışmacı eksik. Acaba @xemrexxx hangisi o puan verdiklerimden. İlk sezonda hep zirve puanlarımi kapardi. Bakalim bu dönem ne olacak :A

Foruma vakit ayırabileceğim bir döneme girdim, izleyeceğim filmleri tükettim ve jüriliğe dönme vaktimin geldiğine karar verdim :A hem arada diss yemek işime gelecek :A
İlk üçteysem buradaki disimi HARİKA yapacağım, değilsem bir dis daha atarım. :A

• Güldürdün
Bu Şarkı Benim 2. Sezon 7. Hafta oylaması başlamıştır. Oylarınızı göndermeyi unutmayın. Bütün yarışmacılarımıza bol şans dileyerek oylamayı başlatıyorum. :Z

Son Oy Kullanma Tarihi: 18 Nisan Cumartesi 20:00

1. Ceza - Suspus
  2. Gazapizm - Heyecanı Yok
  3. 50 Cent - In Da Club
  4. Ceza - Yerli Plaka
  5. Sagopa Kajmer - Galiba
  6. Ceza - Fark Var
  7. 50 Cent & Olivia - Candy Shop
  8. Eminem - Lose Yourself
  9. Ceza - Neyim Var Ki
  10. Eminem & Rihanna - Love The Way You Lie
  11. Şanışer - Susamam (01:45 - 3:20)
Emeklerine sağlık bu gece gönderirim :Z:Z:Z

• Harika
Reactions: kerem

UTC izlemiş miydin. :A

• İlginç

Güncelledim. Simdi herkese bakabilirsin. :A

• Güldürdün