Eminem çok güzel söylüyor seveceksin bencevalla helal olsun size he 4 tane yabancı şarkı gelmiş gene he
Eminem çok güzel söylüyor seveceksin bencevalla helal olsun size he 4 tane yabancı şarkı gelmiş gene he
Welkam tu hell, KeremcimBende se görünüyordu aslında ama telifi sürekli Türkiye'den yiyoruz böyle konularda. Almanya'da bir videonun telife takıldığını hiç şahşt olmadım. @alperuz
BU HAYATIN HEYECANI MEYECANI YOK... (Bu cümleden beni tahmin etmek gerekirdi )Oylamamı yaptım (evet sahalara döndüm )
1 vermek çok keyifliydi ama ilk sayfaya gidip kime 1 verdiğime bakmaya çekiniyorum
@bazinga olurda memnun olacağın bir puanlama yapmişsam bu kez içinden teşekkür etme ama memnun kalmazsan içinden lafıni et
@xBUGRAx rap olunca neyi seçeceğini hisedemedim🙄 umarım iyi puan vermişimdir.
@Yiğitt şu rap yüzünden senide tahmin etmesi zor🙄
@dreamy sadece senin kimle yarıştığinı doğru tahmin edebildim galiba. Dün demiştin ve bakalım sevindirecekmiyim.
@denizz19 sende dün söylemiştin ama aklımda kalmamış ve sana kötü puan vermişim gibi hisediyorum 😱
50Cent ile kimler geldi bilmiyorum ama sıralamasında baya baya bi kafa yorup ayarladim. İkisi arasında fark varken düşük verdiğimi yüksek verdiğimin üstüne ekledim son anda (çok iyi bildiğim iki şarkıydı bu arada)
İlk sıradaki bana sürpriz oldu. Üstlerdekinde puanlamada baya zorlandim. Ortalarda da ama son 2 kolay oldu. Eskiden dinlemişliğim vardı ama zamanla müzik zevki degisiyormuş, acımadım
şimdiden kolay gelsin @kerem
Ben seni bu cümleden nasıl anlayacağım? 😱 Konuya bakmadım ki dün. 1-2 kere uğramıştım sadece. Dün kafam başka şeylerdeydi.BU HAYATIN HEYECANI MEYECANI YOK... (Bu cümleden beni tahmin etmek gerekirdi )
Eminem çok güzel söylüyor seveceksin bence
Niye oy kullandın ki sen?Ben seni bu cümleden nasıl anlayacağım? 😱 Konuya bakmadım ki dün. 1-2 kere uğramıştım sadece. Dün kafam başka şeylerdeydi.
Demek ki o senin şarkındi. Yorum yapmayayım
ben bi gidip 1 verdiğim isme bakayim artık (Benden 1 almadığın kesin, buna sevin yeter )
Ya ilk 3teysen 😱 neye göre diss yedim 😱Niye oy kullandın ki sen?
İlk üçteysem buradaki disimi HARİKA yapacağım, değilsem bir dis daha atarım.Ya ilk 3teysen 😱 neye göre diss yedim 😱
@kerem daha güncelemiş ilk sayfayi. 2 yarışmacı eksik. Acaba @xemrexxx hangisi o puan verdiklerimden. İlk sezonda hep zirve puanlarımi kapardi. Bakalim bu dönem ne olacak
Foruma vakit ayırabileceğim bir döneme girdim, izleyeceğim filmleri tükettim ve jüriliğe dönme vaktimin geldiğine karar verdim hem arada diss yemek işime gelecek
Bu rep şarkı yani hiçbiri sana hitap etmediğinden sesi güzel olana oyunu verirsin artıkKızkardeşim sıkı bir eminem hayranıdır ondan bilirim Eminemi güzeldir sesi şarkıları
Disslere hayır demem istediğin kadar atİlk üçteysem buradaki disimi HARİKA yapacağım, değilsem bir dis daha atarım.
Benimde başından beridir belli puanlarda görürüz artık@Çiğdem ben tam puanımı buldum
hani böyle 12 tane sarı yumurta alırsın içinden birtane beyaz çıkar ;bakalım çözecen mi
Emeklerine sağlık bu gece gönderirimBu Şarkı Benim 2. Sezon 7. Hafta oylaması başlamıştır. Oylarınızı göndermeyi unutmayın. Bütün yarışmacılarımıza bol şans dileyerek oylamayı başlatıyorum.
Son Oy Kullanma Tarihi: 18 Nisan Cumartesi 20:00
- Ceza - Suspus
- Gazapizm - Heyecanı Yok
- 50 Cent - In Da Club
- Ceza - Yerli Plaka
- Sagopa Kajmer - Galiba
- Ceza - Fark Var
- 50 Cent & Olivia - Candy Shop
- Eminem - Lose Yourself
- Ceza - Neyim Var Ki
- Eminem & Rihanna - Love The Way You Lie
- Şanışer - Susamam (01:45 - 3:20)
Bu Şarkı Benim 2. Sezon 7. Hafta Recapları
Enjoy the videos and music you love, upload original content, and share it all with friends, family, and the world on YouTube.m.youtube.com
UTC izlemiş miydin.Oylamamı yaptım (evet sahalara döndüm )
1 vermek çok keyifliydi ama ilk sayfaya gidip kime 1 verdiğime bakmaya çekiniyorum
@bazinga olurda memnun olacağın bir puanlama yapmişsam bu kez içinden teşekkür etme ama memnun kalmazsan içinden lafıni et
@xBUGRAx rap olunca neyi seçeceğini hisedemedim🙄 umarım iyi puan vermişimdir.
@Yiğitt şu rap yüzünden senide tahmin etmesi zor🙄
@dreamy sadece senin kimle yarıştığinı doğru tahmin edebildim galiba. Dün demiştin ve bakalım sevindirecekmiyim.
@denizz19 sende dün söylemiştin ama aklımda kalmamış ve sana kötü puan vermişim gibi hisediyorum 😱
50Cent ile kimler geldi bilmiyorum ama sıralamasında baya baya bi kafa yorup ayarladim. İkisi arasında fark varken düşük verdiğimi yüksek verdiğimin üstüne ekledim son anda (çok iyi bildiğim iki şarkıydı bu arada)
İlk sıradaki bana sürpriz oldu. Üstlerdekinde puanlamada baya zorlandim. Ortalarda da ama son 2 kolay oldu. Eskiden dinlemişliğim vardı ama zamanla müzik zevki degisiyormuş, acımadım
şimdiden kolay gelsin @kerem
İzledim ama anımsatmadı şarkilari dinlerken 😱 Şu Oya'nın cam çerçeve indirdiği sahne 😱 aa dur hmm puan verirken hiç aklıma gelmedi. İlginç olabilir bu oylamamUTC izlemiş miydin.
ortalama bişi çıkar merak etmeİlk 7 ne ayol, ilk 3 olsun bari. 😱
Sen oy vermiyorsunkıCehenneme gidesice .ss
Güncelledim. Simdi herkese bakabilirsin.Ya ilk 3teysen 😱 neye göre diss yedim 😱
@kerem daha güncelemiş ilk sayfayi. 2 yarışmacı eksik. Acaba @xemrexxx hangisi o puan verdiklerimden. İlk sezonda hep zirve puanlarımi kapardi. Bakalim bu dönem ne olacak
Foruma vakit ayırabileceğim bir döneme girdim, izleyeceğim filmleri tükettim ve jüriliğe dönme vaktimin geldiğine karar verdim hem arada diss yemek işime gelecek