My love sista
My love sista
PC'm kafayi yedi.Sakin ol. 10 kere teşekkür etme
Performans seçilmez bu forumda.
Mani olma
Değiştirmicem son nefesime kadar GrammyciğimSende sec Oscar'i.
Full yerli sarkilar secilir o zaman. Benim derdim o.@Çiğdem En favori şarkı yarışması seç. Son 7-8 yılda ki aday olmuş şarkılar iyi olur Oscar sıkar bizi
@MayısKralı geldi belli oluyor anketlerde dinlenecek şarkı yok @Bully @kerem@Çiğdem En favori şarkı yarışması seç. Son 7-8 yılda ki aday olmuş şarkılar iyi olur Oscar sıkar bizi
Baska sefere oylarsin, Grammy zaten elden gitti. Bari Oscar elden gitmesin.Değiştirmicem son nefesime kadar Grammyciğim
Benim hatam çok başka seçim bulunuyordu hata yapmışım@Turkuazz keşke önerimi dinleyip şununla gelseydin, elenmezdin. Bilal ve Tuğçe pek ilerlemeyeceği belliydi.
Bende yerli dinlemek istemiyorum zaten, hep cok klasik sarkilar seciliyor.@MayısKralı geldi belli oluyor anketlerde dinlenecek şarkı yok @Bully @kerem
Favori dısında seçenek yokki zaten ama tilki kız falan seçerler
Özledim senle sincap kosturmayı forumda hafta basından itibaren @xemrexxx e rahat yokMy love sista
Forumun kalitesi düşmüşDaha Burcu seçme sende ters etki yaptı
Ben MS'de sunucuyken pesin pesin oy kullaniyordun ama. @Çiğdem @Bully @sokak sanatiHayır @sokak sanati kapımda köle oldu sensiz olmaz diye ama ben kabul etmedim
Doğru yapsaydınız rock falan ne bilim o seçenekler şarkı seçimleri değil gidin film izleyiin @sokak sanati geri döndürüyorum seni @BullyBende yerli dinlemek istemiyorum zaten, hep cok klasik sarkilar seciliyor.
Oscar'i secersek degisiklik olur en azindan.
Anket ne zaman kapanıyorBaska sefere oylarsin, Grammy zaten elden gitti. Bari Oscar elden gitmesin.
O MS diye kullanıyordum seninle alakası yokBen MS'de sunucuyken pesin pesin oy kullaniyordun ama. @Çiğdem @Bully @sokak sanati
Demek ki ben sunuculuga geri döndügüme göre artik oy kullanacaksin.
O konuda haklısın işteForumun kalitesi düşmüş
Doğru yapsaydınız rock falan ne bilim o seçenekler şarkı seçimleri değil gidin film izleyiin @sokak sanati geri döndürüyorum seni @Bully