My love sista
My love sista
PC'm kafayi yedi.Sakin ol. 10 kere teşekkür etme![]()
Performans seçilmez bu forumda.![]()
Mani olma![]()
Değiştirmicem son nefesime kadar GrammyciğimSende sec Oscar'i.![]()
Full yerli sarkilar secilir o zaman. Benim derdim o.@Çiğdem En favori şarkı yarışması seç. Son 7-8 yılda ki aday olmuş şarkılar iyi olurOscar sıkar bizi
![]()
@MayısKralı geldi belli oluyor anketlerde dinlenecek şarkı yok@Çiğdem En favori şarkı yarışması seç. Son 7-8 yılda ki aday olmuş şarkılar iyi olurOscar sıkar bizi
![]()
Baska sefere oylarsin, Grammy zaten elden gitti. Bari Oscar elden gitmesin.Değiştirmicem son nefesime kadar Grammyciğim![]()
Benim hatam çok başka seçim bulunuyordu hata yapmışım@Turkuazz keşke önerimi dinleyip şununla gelseydin, elenmezdin. Bilal ve Tuğçe pek ilerlemeyeceği belliydi.
Bende yerli dinlemek istemiyorum zaten, hep cok klasik sarkilar seciliyor.@MayısKralı geldi belli oluyor anketlerde dinlenecek şarkı yok@Bully @kerem
Favori dısında seçenek yokki zaten ama tilki kız falan seçerler![]()
Forumun kalitesi düşmüşDaha Burcu seçme sende ters etki yaptı![]()
Ben MS'de sunucuyken pesin pesin oy kullaniyordun ama.Hayır @sokak sanati kapımda köle oldu sensiz olmaz diye ama ben kabul etmedim![]()
Doğru yapsaydınız rock falan ne bilim o seçenekler şarkı seçimleri değil gidin film izleyiin @sokak sanati geri döndürüyorum seniBende yerli dinlemek istemiyorum zaten, hep cok klasik sarkilar seciliyor.
Oscar'i secersek degisiklik olur en azindan.![]()
Anket ne zaman kapanıyorBaska sefere oylarsin, Grammy zaten elden gitti. Bari Oscar elden gitmesin.![]()
O MS diye kullanıyordum seninle alakası yokBen MS'de sunucuyken pesin pesin oy kullaniyordun ama.@Çiğdem @Bully @sokak sanati
Demek ki ben sunuculuga geri döndügüme göre artik oy kullanacaksin.![]()
Doğru yapsaydınız rock falan ne bilim o seçenekler şarkı seçimleri değil gidin film izleyiin @sokak sanati geri döndürüyorum seni![]()
![]()
@Bully