Şu @kerem i götür evinde film seyrettir abicim burayı karıstırdıAnket ne zaman kapanıyor
Şu @kerem i götür evinde film seyrettir abicim burayı karıstırdıAnket ne zaman kapanıyor
MS'yi buradan ayiran sey ne?O MS diye kullanıyordum seninle alakası yok
Güllü serhatın tapusu bende @keremO MS diye kullanıyordum seninle alakası yok
Benden samimi insan mi bulacaksin?SAMİMİYET
Bizide krşına alırsın @BullyKararımı Oscar'a çevirdim. Bu hafta beni yalnız bırakan tüm yarışmacılardan intikam almış oldum böylece @Forumdash sende bunu istiyorsun biliyorum
Güzel bir enerji yayıyordu @serhatt
Hani sen oy kullanmamışsınBizide krşına alırsın @Bully
Döneklikte cigir actin. Bu kacinci oy degistirin?Kararımı Oscar'a çevirdim. Bu hafta beni yalnız bırakan tüm yarışmacılardan intikam almış oldum böylece @Forumdash sende bunu istiyorsun biliyorum
Bizide krşına alırsın @Bully
Haftaya senin sunacağını sanıyordum Dönmüyor musun sahalara
Oscar olursa My Heart Will Go On'u kapmaya çalışacakların bu hale düşmesi muhtemel.Oscar listesine göz gezdirdim de herkesin efsane zorlanacağı bir hafta olur olursa.
Döneklikte cigir actin. Bu kacinci oy degistirin?
Daha kullanmadımHani sen oy kullanmamışsın
Benim aklımda başka bir şarkı var ama konuşmayalım şimdi böyle şeyleri.Oscar olursa My Heart Will Go On'u kapmaya çalışacakların bu hale düşmesi muhtemel.
Gidin film izleyin @BullySen beni karşına alma derim ben
Oscar diyelim de bi Yusuf Yusuf etsinler
Satiş yapıp nasıl oy değiştir dersin ya Cebelleşin@Forumdash @Silinmiş Üye canyoldaşlarım lütfen oyunuzu Oscar'a verin ki biraz zorlansınlar
Seninde @MayısKralı @kerem den farkın yokmuş bize başka sunucu lazım @mrt-06 ıgetirelim @Bully@Forumdash @Silinmiş Üye canyoldaşlarım lütfen oyunuzu Oscar'a verin ki biraz zorlansınlar