Ben de geçen yıl haziranda Manga konserine gitmiştim, en eğelnediğim günlerden birisiydi.Manga sever miyim pek bilmiyorum, 4-5 ay önce konserine gitmiştim sahnesi güzeldi.
Bu ortam yönümüzden ötrü sevmelisin.
Ben de geçen yıl haziranda Manga konserine gitmiştim, en eğelnediğim günlerden birisiydi.Manga sever miyim pek bilmiyorum, 4-5 ay önce konserine gitmiştim sahnesi güzeldi.
Taraflı davranmak duruşuma aykırı 😎 ismi lazım değil bazılari ben jüriyken kayıracağımı sanıyordu ama ben beğenmedim mi acımam basarım düşük puanlari Ms zamanı şike yapmak isteyen çoktu neyseki bu yarışmada her hafta farklı sanatçılar yarışıyorda daha adaletli oylamalar olunuyor.Senin tercihi de gördüm şimdi, harika seçim yapmışsın. Duygularımız yine karşılıklı atacak anlaşılan.
Yabancı şarkıyla iyi gitmem pek mümkün durmuyordu zaten, neyse sen teşvik et beni oy kullananlar açısından. Müzik zevklerimiz Yiğit'le benziyor ona oy atın de.
Son 3-te verirdin ona oy.Sıla'nın sevmediğim tek şarkısı galiba... Biliyorsun biraz arabeski bir insanım, ağır şarkıları daha çok seviyorum ama bu şarkının da yeri ayrı tabi. Çok düşük kalmaz sanırım.
Sana iltimas bitmez bende zatenBen de geçen yıl haziranda Manga konserine gitmiştim, en eğelnediğim günlerden birisiydi.
Bu ortam yönümüzden ötrü sevmelisin.
Seçilen şarkılar rezalet, nerdeyse hepsi iddiasız seçimler bir ikisi dışında...
Seçilen şarkılar rezalet, nerdeyse hepsi iddiasız seçimler bir ikisi dışında...
Sana tam puan vermiştim çünkü Sıla'nın en sevdiğim ilk üç şarkısından biriyle yarışıyordun, diğeriyle ben yarışıyordum, diğer şarkısı da KAFA zaten.Son 3-te verirdin ona oy.
Seviyorsun diye düşünüyordum şaşırttın. 😱 Çok düşük kalmaz = 3Sıla'nın sevmediğim tek şarkısı galiba... Biliyorsun biraz arabeski bir insanım, ağır şarkıları daha çok seviyorum ama bu şarkının da yeri ayrı tabi. Çok düşük kalmaz sanırım.
KANAL D logosu belirdi sağdan soldan.
Sıla'nın sevmediğim tek şarkısı olabilir diyorum ya. Duruma bağlı tabi, diğer yarışmacılar ne yapacak bakalım.Seviyorsun diye düşünüyordum şaşırttın. 😱 Çok düşük kalmaz = 3
Bu şarkılar varsa bu hafta ben yokum canım.
Geçen hafta hiç takip edemedim ama ondan öncekilerde harika şarkılar varken gidip az sevilen şarkıları seçmiştin Erkin Koray ÖBGZ seçseydin final puanı almıştın Tarkan için de aynısıGeçen hafta 5. oldum demek ki fiyasko değil. Dinlesen anlardın.
OK inandım.
Niye ilginç attın bilmiyor muydun.KANAL D logosu belirdi sağdan soldan.
Kalite şaşmıyor ondandırSen niye her hafta benim en sevdiğim şarkıları seçiyorsun
Kanal D logosunu koymamana attım, umarım recapta en ortada D vardır...Niye ilginç attın bilmiyor muydun.
Kalite şaşmıyor ondandır