TVen Bu Şarkı Benim 2. Sezon 5. Hafta (Oylama Başladı )

Manga sever miyim pek bilmiyorum, 4-5 ay önce konserine gitmiştim sahnesi güzeldi. :A
Ben de geçen yıl haziranda Manga konserine gitmiştim, en eğelnediğim günlerden birisiydi. :bhr:
Bu ortam yönümüzden ötrü sevmelisin. :A

• Harika
Reactions: Yiğitt
Senin tercihi de gördüm şimdi, harika seçim yapmışsın. Duygularımız yine karşılıklı atacak anlaşılan. :bhr: :Z

Yabancı şarkıyla iyi gitmem pek mümkün durmuyordu zaten, neyse sen teşvik et beni oy kullananlar açısından. Müzik zevklerimiz Yiğit'le benziyor ona oy atın de. :A
Taraflı davranmak duruşuma aykırı 😎 :A ismi lazım değil bazılari ben jüriyken kayıracağımı sanıyordu ama ben beğenmedim mi acımam basarım düşük puanlari :A Ms zamanı şike yapmak isteyen çoktu :A neyseki bu yarışmada her hafta farklı sanatçılar yarışıyorda daha adaletli oylamalar olunuyor.

• Güldürdün
Reactions: Yiğitt
Geçen hafta 5. oldum demek ki fiyasko değil. :A Dinlesen anlardın. :A

OK inandım. :A
Geçen hafta hiç takip edemedim :A ama ondan öncekilerde harika şarkılar varken gidip az sevilen şarkıları seçmiştin :A Erkin Koray ÖBGZ seçseydin final puanı almıştın :A Tarkan için de aynısı

Kıymetlim seçilecek mi bakalım yada evlerinin önü boyalı direk merak ediyorum akıllara bile gelmez 😛