TVen Bu Şarkı Benim 2. Sezon 5. Hafta (Oylama Başladı )

@xBUGRAx sana yakışır şarkı seçmişsin :bhr:

Çok iyi seçim ama hakkını vermeyeceklerdir :/ final puanı hakkı.

Gerek Ms gerekse bu yarışmada en risk alan yarışmacı sensin. Özellikle Ms'de başkalarının erken eleneceği isimlerle iyi ilerliyorsun. Tebrik ederim ve bol şans.
Umarım verilir hakkı. :( Sen seviyorsun madem oy ver. :Z

• Beğendim
Reactions: Dosi
@Bully şarkıma yorum yapmadın, İLTİMAS'ı çok sevdiğini biliyorum. Burada da bağıra bağıra söylemen lazım. :A
Hiçbir şarkıya yorum yapmadım, hepsine beğeni atıyorum :A

Bu Şarkı Benim'de MS'den farklı olarak tüm şarkılar çok iyi oluyor zaten :A Bakacağız artık canısı :Z

• İlginç
Reactions: Yiğitt
Severim. :A Hatta ben seçmeyi düşünüyordum. :A Aklımda olan 3 parça vardı, iki tanesini garanti şarkı olarak görüyordum (İltimas ve Aşkla Aynı Değil) ama yine risk alıp başka bir şey seçtim. :A
Senin tercihi de gördüm şimdi, harika seçim yapmışsın. Duygularımız yine karşılıklı atacak anlaşılan. :bhr: :Z

Kaybeden sensin aslında,malum genelde benim zevkime en fazla hitap eden kişi sensin :A
O şarkıya çok hakim değilim ama @denizz19 ve @eskici 'den en yüksek gelmesi gerekiyor :A Murat'an puan kıranlar, Gülşen'den iyi puan verirler. Geçen haftadan daha iyi giderain diye düşünüyorum :A
Yabancı şarkıyla iyi gitmem pek mümkün durmuyordu zaten, neyse sen teşvik et beni oy kullananlar açısından. Müzik zevklerimiz Yiğit'le benziyor ona oy atın de. :A

• Harika
  • Güldürdün
Reactions: Özgür and Dosi
Yok jürilikte yokum. olsaydım baş jüriden aşağısı kesmez beni :A Sizlerin tripini çekemem. Böyle uzaktan yorum yazıp bazen övmek bazende gömmek daha iyi :A misal @Aserat en beğenmediğim yarışmacı, seçimleri fiyasko oluyor genelde :A en beğendiğim ise @xBUGRAx iyi yönetiyor :A
en risk alanınız ve kendini sona bırakip ne çikarsa bahtima diyen de @mrt-06

ikiside aynı ayarda gider gibi, yani ikisinde de elenmezsin :A Gülben bir tık önde gibi.
Geçen hafta 5. oldum demek ki fiyasko değil. :A Dinlesen anlardın. :A
Seçimimi çaldığınız için zor :A
OK inandım. :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Senin tercihi de gördüm şimdi, harika seçim yapmışsın. Duygularımız yine karşılıklı atacak anlaşılan. :bhr: :Z

Yabancı şarkıyla iyi gitmem pek mümkün durmuyordu zaten, neyse sen teşvik et beni oy kullananlar açısından. Müzik zevklerimiz Yiğit'le benziyor ona oy atın de. :A
Sana İLTİMAS bitmez bende hayatım. :bhr:

• Harika

Benimki nasıl. :A

• Güldürdün