Şarkılara baktım da yüksek puan alacaksın kesinDün bana kendisi önerirken bununla gelirsen tam puan demişti. Umarım sana verirken beni harcamaz. @eskici
Şarkılara baktım da yüksek puan alacaksın kesinDün bana kendisi önerirken bununla gelirsen tam puan demişti. Umarım sana verirken beni harcamaz. @eskici
Yok jürilikte yokum. olsaydım baş jüriden aşağısı kesmez beni Sizlerin tripini çekemem. Böyle uzaktan yorum yazıp bazen övmek bazende gömmek daha iyi misal @Aserat en beğenmediğim yarışmacı, seçimleri fiyasko oluyor genelde en beğendiğim ise @xBUGRAx iyi yönetiyor@Dosi jüride gördüm adını, oy kullanıyor musun?
@Billy Kane aşkım İLTİMAS şarkısı bizim şarkımızdı, oy kullanmayı unutma sakın.
ikiside aynı ayarda gider gibi, yani ikisinde de elenmezsin Gülben bir tık önde gibi.
Nilü&Şebnem.
Erkekler ağlamaza daha yüksek veririm ben.
Sen kaybedersin.Yok jürilikte yokum. olsaydım baş jüriden aşağısı kesmez beni Sizlerin tripini çekemem. Böyle uzaktan yorum yazıp bazen övmek bazende gömmek daha iyi misal @Aserat en beğenmediğim yarışmacı, seçimleri fiyasko oluyor genelde en beğendiğim ise @xBUGRAx iyi yönetiyor
en risk alanınız ve kendini sona bırakip ne çikarsa bahtima diyen de @mrt-06
ikiside aynı ayarda gider gibi, yani ikisinde de elenmezsin Gülben bir tık önde gibi.
Bende öyle bir kısım, atdım sana...
Ben de Küçük Sırlar’ı çok severim o dizi ile popüler olmuştu zaten bu şarkı da.Küçük Sırlar... ah naptın yaw...
Dünü telafi ederim bence, ama şışşştt sürpriz
Ben fikrimi söyledim.@dreamy seçsin. Şampiyon olmuştu onunla
Etiketde vardım...................Sana değildi zaten uyarım.
Gülben ve Oğuzhan
Etiketde vardım...................
Severim. Hatta ben seçmeyi düşünüyordum. Aklımda olan 3 parça vardı, iki tanesini garanti şarkı olarak görüyordum (İltimas ve Aşkla Aynı Değil) ama yine risk alıp başka bir şey seçtim.
Kaybeden sensin aslında,malum genelde benim zevkime en fazla hitap eden kişi sensinSen kaybedersin.
İLTİMAS diyoruz bu hafta, ona da olumlu yorum bari.
Bu dönemlerde çıksa daha da fazla izlenirdiYılların düeti, 100 milyonu da geçmiş.
Seçimimi çaldığınız için zorBu haftaki şarkı sana geliyor artık üstüne tam puan iyi gider. @denizz19