Şarkılara baktım da yüksek puan alacaksın kesinDün bana kendisi önerirken bununla gelirsen tam puan demişti.Umarım sana verirken beni harcamaz.
@eskici
Şarkılara baktım da yüksek puan alacaksın kesinDün bana kendisi önerirken bununla gelirsen tam puan demişti.Umarım sana verirken beni harcamaz.
@eskici
Yok jürilikte yokum. olsaydım baş jüriden aşağısı kesmez beni@Dosi jüride gördüm adını, oy kullanıyor musun?
@Billy Kane aşkım İLTİMAS şarkısı bizim şarkımızdı, oy kullanmayı unutma sakın.![]()
![]()
ikiside aynı ayarda gider gibi, yani ikisinde de elenmezsin
Nilü&Şebnem.
Erkekler ağlamaza daha yüksek veririm ben.
Sen kaybedersin.Yok jürilikte yokum. olsaydım baş jüriden aşağısı kesmez beniSizlerin tripini çekemem. Böyle uzaktan yorum yazıp bazen övmek bazende gömmek daha iyi
misal @Aserat en beğenmediğim yarışmacı, seçimleri fiyasko oluyor genelde
en beğendiğim ise @xBUGRAx iyi yönetiyor
en risk alanınız ve kendini sona bırakip ne çikarsa bahtima diyen de @mrt-06
ikiside aynı ayarda gider gibi, yani ikisinde de elenmezsinGülben bir tık önde gibi.
Bende öyle bir kısım, atdım sana...
Ben de Küçük Sırlar’ı çok severim o dizi ile popüler olmuştu zaten bu şarkı da.Küçük Sırlar... ah naptın yaw...![]()
![]()
Dünü telafi ederim bence, ama şışşştt sürpriz
Ben fikrimi söyledim.@dreamy seçsin. Şampiyon olmuştu onunla![]()
Etiketde vardım...................Sana değildi zaten uyarım.![]()
Gülben ve Oğuzhan
Etiketde vardım...................
Severim.
Kaybeden sensin aslında,malum genelde benim zevkime en fazla hitap eden kişi sensinSen kaybedersin.
İLTİMAS diyoruz bu hafta, ona da olumlu yorum bari.![]()
Bu dönemlerde çıksa daha da fazla izlenirdiYılların düeti, 100 milyonu da geçmiş.![]()
Seçimimi çaldığınız için zor