Bizde normal 10 manatlıqdı, vapşe berbaddı süreti.Allah belasını versin KTV'nin @Ahmed
Bizde normal 10 manatlıqdı, vapşe berbaddı süreti.Allah belasını versin KTV'nin @Ahmed
Hangisi Selena ile olan?Selena ile düeti daha iyi değil mi yaa. Yabancı ile geleceksen ben onu tercih ederdim.
Toptan bəlasını versinBizde normal 10 manatlıqdı, vapşe berbaddı süreti.
Elenmemi bekleyen @Maskeli Fedai'ye ikinci şok.Yeni hafta hayırlı olsun, başarılar herkese Tüm şarkılara beğeni atacağım bu hafta
Bakalım hangi şanssız isim elenecek
Hangisi Selena ile olan?
@eskici oy kullanmayı unutma sakın, @sokak sanati recapları yolluyorsun eskici aşkoma@eskici bayram ediyor.
Dün bana kendisi önerirken bununla gelirsen tam puan demişti. Umarım sana verirken beni harcamaz. @eskici@eskici oy kullanmayı unutma sakın, @sokak sanati recapları yolluyorsun eskici aşkoma
@eskici oy kullanmayı unutma sakın, @sokak sanati recapları yolluyorsun eskici aşkoma
Çok iyi seçim ama hakkını vermeyeceklerdir :/ final puanı hakkı.
Gerek Ms gerekse bu yarışmada en risk alan yarışmacı sensin. Özellikle Ms'de başkalarının erken eleneceği isimlerle iyi ilerliyorsun. Tebrik ederim ve bol şans.
@Bully bu hafta şunu eliyoruzElenmemi bekleyen @Maskeli Fedai'ye ikinci şok.
Attığın beğeni hiç öyle demiyor ama.@Bully bu hafta şunu eliyoruz
@dreamy ve @alperuz da sever şarkıyı, tam onlarlık. @denizz19 zaten seviyor Gülşen & Murat Boz ikilisini... @Bully ve @Maskeli Fedai de kara topraklardan, ''İLTİMAS'' diyen gençleri toplayalım.
@Bully bu hafta şunu eliyoruz
Değiştirdim.@xBUGRAx sana yakışır şarkı seçmişsin
Çok iyi seçim ama hakkını vermeyeceklerdir :/ final puanı hakkı.
Gerek Ms gerekse bu yarışmada en risk alan yarışmacı sensin. Özellikle Ms'de başkalarının erken eleneceği isimlerle iyi ilerliyorsun. Tebrik ederim ve bol şans.
@Bully'e uydumAttığın beğeni hiç öyle demiyor ama.