En iyilerin yarıştığı haftada Teoman'ın şansı olmaz bence.Şu şarkı nasıl seçilmez.
İki Yabancı düeti düşük gitmişti diye hatırlıyorum.
En iyilerin yarıştığı haftada Teoman'ın şansı olmaz bence.Şu şarkı nasıl seçilmez.
Kafamda zamanında çok sevdiğim hala da çok beğendiğim bir yabancı düet var napsam @sokak sanati
En iyilerin yarıştığı haftada Teoman'ın şansı olmaz bence.
İki Yabancı düeti düşük gitmişti diye hatırlıyorum.
@mrt-06 Öykü Gürman'ın şarkısını niye seçmemiş hakikaten ben şok. 😱Kıymetlim seçilecek mi bakalım yada evlerinin önü boyalı direk merak ediyorum akıllara bile gelmez 😛
Beatiful Liar ŞarkısıDaha fazla yabancı seçmeyin. @vadikızı 'nı kaybetmek istemiyorum jürilikten. Jüri lige ikna ederim dersen seç
Sen seçseydin yaKapalım beyler
Evlerinin önü boyalı direk'i ben de düşündüm ama şarkının büyük kısmını Öykü söylüyor kardeşi yardımcı gibi pek konsepte uygun bir şarkı değil gibi.Kıymetlim seçilecek mi bakalım yada evlerinin önü boyalı direk merak ediyorum akıllara bile gelmez 😛
Ateşle oynamak istedim.Sen seçseydin ya
Ben daha seçim yapmadım ikisi de aklımdakilerden Ama kararsızım.Kıymetlim seçilecek mi bakalım yada evlerinin önü boyalı direk merak ediyorum akıllara bile gelmez 😛
Yan o zamanAteşle oynamak istedim.
Tarkan haftasında Kuzu Kuzu benden önce kesin kapılır diye onu seçmedim ama bir daha aynı hatayı hayatta yapmam dersimi aldım.Geçen hafta hiç takip edemedim ama ondan öncekilerde harika şarkılar varken gidip az sevilen şarkıları seçmiştin Erkin Koray ÖBGZ seçseydin final puanı almıştın Tarkan için de aynısı
Beatiful Liar Şarkısı
Gülben ile alakalı değil ya genel seçimler pek hoşuma gitmedi. En iyiler mi yarışıyor en kötüler mi belli değil. Yabancıları da beğenmedim yerliden de bir iki tane var ama çok güzel düetler varken bunları seçilmesi hayal kırıklığı...
Niye ölüyor musun hayırlısıylaSen bilirsin. Son sunumumda seni elemek zevkli olur
Var mı paşam istek düetinGülben ile alakalı değil ya genel seçimler pek hoşuma gitmedi. En iyiler mi yarışıyor en kötüler mi belli değil. Yabancıları da beğenmedim yerliden de bir iki tane var ama çok güzel düetler varken bunları seçilmesi hayal kırıklığı...
Niye ölüyor musun hayırlısıyla
Hmm emeklerin için teşekkür ederizPrograma küsenler tekrar geri alıyor programı. Ben idareden gelmiştim tecrübem olduğu için