TVen Bu Şarkı Benim 2. Sezon 5. Hafta (Oylama Başladı )

Kıymetlim seçilecek mi bakalım yada evlerinin önü boyalı direk merak ediyorum akıllara bile gelmez 😛
Evlerinin önü boyalı direk'i ben de düşündüm ama şarkının büyük kısmını Öykü söylüyor kardeşi yardımcı gibi pek konsepte uygun bir şarkı değil gibi. :D

Geçen hafta hiç takip edemedim :A ama ondan öncekilerde harika şarkılar varken gidip az sevilen şarkıları seçmiştin :A Erkin Koray ÖBGZ seçseydin final puanı almıştın :A Tarkan için de aynısı
Tarkan haftasında Kuzu Kuzu benden önce kesin kapılır diye onu seçmedim ama bir daha aynı hatayı hayatta yapmam dersimi aldım. :A

80'ler fazla hakim olduğum bir alan değildi o yüzden sonuç pek şaşırtmamıştı. :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Gülben ile alakalı değil ya genel seçimler pek hoşuma gitmedi. En iyiler mi yarışıyor en kötüler mi belli değil. :F Yabancıları da beğenmedim yerliden de bir iki tane var ama çok güzel düetler varken bunları seçilmesi hayal kırıklığı...

Bende umduğumu pek bulamadım. 3 tane beğendim şuanlık:A

• Güldürdün
Reactions: blacklion
Gülben ile alakalı değil ya genel seçimler pek hoşuma gitmedi. En iyiler mi yarışıyor en kötüler mi belli değil. :F Yabancıları da beğenmedim yerliden de bir iki tane var ama çok güzel düetler varken bunları seçilmesi hayal kırıklığı...
Var mı paşam istek düetin :A

• Güldürdün
Reactions: blacklion