Ben oyumu kullandım zatenKapanmadı ama istediğine ver illa grup veya illa düet olmak zorunda değil.
Ben oyumu kullandım zatenKapanmadı ama istediğine ver illa grup veya illa düet olmak zorunda değil.
Yok yani kendini değiştirmek zorunda falan hissetme.Ben oyumu kullandım zaten
HayırYok kanka yarın kapanıyor. Ama biraz rekabet olsun diye şimdilik oyunu değiştirir misin
Ben yolumdan dönmemYok yani kendini değiştirmek zorunda falan hissetme.
Hayırniye insanlara yarın akşama kadar düetlerinizi hazır edin diyorsun o zaman
Ben grup sevmiyorum ikili ilişkiden yanayımTers köşe yapmak istiyorum. Son haftada bir gol atayım şunlaraSende destek ol ve Yılan ekibi olalım@serhatt bacımda destek olacak.
Ben grup sevmiyorum ikili ilişkiden yanayım
Hacker misin senBeni uğraştırma hesabına girip değiştiririm haa.Hadi değiştirir misin şu oyunu karşim.
Hemen 😈 🐍@Billy Kane @alperuz oyunuzu gruplara çevirin isterseniz. Arkadaşlar hep kolaya alıştı biraz zorlansinlar
Hacker misin sen
Estağfurullah, utandırıyorsun beni
Hemen 😈 🐍
Sen yarışmacı bile değilsin oy vermeye hakkın bile olmaması lazım.Hemen 😈 🐍
Sen yarışmacı bile değilsin oy vermeye hakkın bile olmaması lazım.
Yapma şunu be 14-12 olmuşYeni profil resmin Yıldız değil.
Senden vazgeçtim. Alperuz bana destek verecektir. Oy değiştirip yarışmacılara şok yaşatıyoruz. Gruplar diyoruz. Destek verir misin
Ay neyse HİLE yaparak kendi istediklerini seçtirmeye çalışanlara ortak ol zaten yakışır.
Kaos var dediler geldik, aaaAy neyse HİLE yaparak kendi istediklerini seçtirmeye çalışanlara ortak ol zaten yakışır.
Yapma şunu be 14-12 olmuşgruplar seçilirse oy kullanmam
Kaos var dediler geldik, aaa
Sonuçta düetler seçilsin de gerisi önemli değilBiraz hit kasmak için ortalığı karıştırdık sadece @alperuz ile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?