Ben oyumu kullandım zatenKapanmadı ama istediğine ver illa grup veya illa düet olmak zorunda değil.![]()
Ben oyumu kullandım zatenKapanmadı ama istediğine ver illa grup veya illa düet olmak zorunda değil.![]()
Yok yani kendini değiştirmek zorunda falan hissetme.Ben oyumu kullandım zaten![]()
HayırYok kanka yarın kapanıyor. Ama biraz rekabet olsun diye şimdilik oyunu değiştirir misin![]()
Ben yolumdan dönmemYok yani kendini değiştirmek zorunda falan hissetme.![]()
Hayırniye insanlara yarın akşama kadar düetlerinizi hazır edin diyorsun o zaman
![]()
Ben grup sevmiyorum ikili ilişkiden yanayımTers köşe yapmak istiyorum. Son haftada bir gol atayım şunlaraSende destek ol ve Yılan ekibi olalım
@serhatt bacımda destek olacak.
![]()
Ben grup sevmiyorum ikili ilişkiden yanayım![]()
Hacker misin senBeni uğraştırma hesabına girip değiştiririm haa.Hadi değiştirir misin şu oyunu karşim.
![]()
Hemen 😈 🐍@Billy Kane @alperuz oyunuzu gruplara çevirin isterseniz. Arkadaşlar hep kolaya alıştı biraz zorlansinlar![]()
Hacker misin sen![]()
Estağfurullah, utandırıyorsun beni
![]()
Hemen 😈 🐍
Sen yarışmacı bile değilsin oy vermeye hakkın bile olmaması lazım.Hemen 😈 🐍
Sen yarışmacı bile değilsin oy vermeye hakkın bile olmaması lazım.![]()
Yapma şunu be 14-12 olmuşYeni profil resmin Yıldız değil.
Senden vazgeçtim. Alperuz bana destek verecektir. Oy değiştirip yarışmacılara şok yaşatıyoruz. Gruplar diyoruz. Destek verir misin![]()
Ay neyse HİLE yaparak kendi istediklerini seçtirmeye çalışanlara ortak ol zaten yakışır.
Kaos var dediler geldik, aaaAy neyse HİLE yaparak kendi istediklerini seçtirmeye çalışanlara ortak ol zaten yakışır.![]()
Yapma şunu be 14-12 olmuşgruplar seçilirse oy kullanmam
![]()
Kaos var dediler geldik, aaa![]()
![]()
Sonuçta düetler seçilsin de gerisi önemli değilBiraz hit kasmak için ortalığı karıştırdık sadece @alperuz ile![]()