Yarışmacılar kendilerini Düetler'e hazırlamışken yaptığın hamleye bakBi konuda aklına bi soru takılmış. Sana sorsun aydınlat ama sanırım yarın akşama kadar Gruplar seçilecek. Boş yere uğraşıyorlar @xBUGRAx
Ben de oyumu Düetler'e mi versem napsam
Yarışmacılar kendilerini Düetler'e hazırlamışken yaptığın hamleye bakBi konuda aklına bi soru takılmış. Sana sorsun aydınlat ama sanırım yarın akşama kadar Gruplar seçilecek. Boş yere uğraşıyorlar @xBUGRAx
Ah @kerem nerdesin koca yarışma iş bilmezlerin elinde oyuncak oldu.
Sonuçta düetler seçilsin de gerisi önemli değil
Yarışmacılar kendilerini Düetler'e hazırlamışken yaptığın hamleye bak
Evet ver ve ne kadar koca yürekli olduğunu tekrar göster.Yarışmacılar kendilerini Düetler'e hazırlamışken yaptığın hamleye bak
Her hafta farklı bir olay çıkartıyorsun zatenOyumu tekrar duetler yapacağım ben zaten. Sadece biraz sinirler bozulsun ve reyting artsın istedik. @alperuz 'da güzelliği ile hemen destek oldu bana canım yılanım
Kaos böyle şeylerden çıkınca sinirleniyorum yoksa ben de severim.Kaostan anlamaz ki içi geçmiş bu mendebur @Aserat ın, zevsiz Güneşi Beklerken
Güneşi Beklerken yazıyorum neden güneşi beklerken oluyorKaostan anlamaz ki içi geçmiş bu mendebur @Aserat ın, zevsiz Güneşi Beklerken
Güneşi Beklerken ne alaka zaten.Güneşi Beklerken yazıyorum neden güneşi beklerken oluyor
g e b e ş yazıyorum yazmıyorGüneşi Beklerken ne alaka zaten.
Telefon bile bana hakaret etmeni istemiyor bence bana laf ederken iki kez düşün.g e b e ş yazıyorum yazmıyor
g e b e ş yazıyorum yazmıyor
Bilgisayardan yazıyorum niye böyle oluyorTelefon bile bana hakaret etmeni istemiyor bence bana laf ederken iki kez düşün.
Her hafta farklı bir olay çıkartıyorsun zaten
g e b e şNe yazıyorsun hala anlamıyorum
g e b e ş yazıyorum yazmıyor
g e b e ş