Kokoş sensin ki herkes güzel puan vererek JLo bacımın kalitesini kanıtladı.Modası geçmiş ve kokoş şarkı ama.
Kokoş sensin ki herkes güzel puan vererek JLo bacımın kalitesini kanıtladı.Modası geçmiş ve kokoş şarkı ama.
Aşko ne demek istediğimi anlamışdın sen.O zaman 80'lerce hiç bir şarkıyı beğenme.
Önümüzdeki hafta 10+ ver affedeyim.@Ahmed bak @sokak sanati şahit, şarkıları direkt dinleyip oyladım, attım. Çünkü son zamanlarda anlaşmalı oylar veriliyor falan deniyor. İsme baksam sana 1 vermezdim. Seçtiğin şarkı, beni reddeden kızın sevdiği bir şarkıydı o yüzden arada kaynadı...
@Ahmed bak @sokak sanati şahit, şarkıları direkt dinleyip oyladım, attım. Çünkü son zamanlarda anlaşmalı oylar veriliyor falan deniyor. İsme baksam sana 1 vermezdim. Seçtiğin şarkı, beni reddeden kızın sevdiği bir şarkıydı o yüzden arada kaynadı...
Bomba atip kaos cikarayim dedim bu kadar etkili olacagini düsünmezdim. @MayısKralı @sokak sanatiÖzellikle beni ipten alan @Felon @xdragxx @Yiğitt @denizz19 @Bully @vadikızı oyları oldu ayrıca teşekkür ederim...
Ben kötü verince bana vicdan yapanların bana 1 vermesini izledim, sizlere tesüfler...
@bazinga Yallah demediğini söylemiş ancak ilk sayfalarda demişti... Bir şey değişmiyor...
Programın yaratıcısı olarak sonuna kadar @sokak sanati sunacaktır. Yerli müziğe savaş açanlara fırsat vermeyeceğiz. MusicSurvivor'a katılmayız gerekirse.
Bacım dediğim, halam dediğim insanlar beni bugün çok şaşırttılar...
Herkese teşekkürler(!) maskelerin indiği bir bölüm oldu..
Hayvan sevgisi var kalbimdeKalbinde o da mı var 😱
Önümüzdeki hafta gönlümü alırsın.Tesadüf canım. ss Benim hiç garezim olabilir mi sana
Chandelier sevmiyorum.
İnşallah diyeyimÖnümüzdeki hafta 10+ ver affedeyim.
Aşko ne demek istediğimi anlamışdın sen.
Kaç vermişdin.Ay sanki bilərək edirik. ss Hem bu defa 1 puan almadın.
İyi yapmışsın @Ahmed yılanına boşver anacığım.@Ahmed bak @sokak sanati şahit, şarkıları direkt dinleyip oyladım, attım. Çünkü son zamanlarda anlaşmalı oylar veriliyor falan deniyor. İsme baksam sana 1 vermezdim. Seçtiğin şarkı, beni reddeden kızın sevdiği bir şarkıydı o yüzden arada kaynadı...
Benim oylarımı isimsiz açıklayıp sonradan mı etiketliyorsun resmen oylarımı sabote etmişsin
Canım ben senin puanını görünce üzdün dedim ama vicdan yaptırmak amacıyla demedim asla. Üstelik kimin hangi şarkıyla katıldığı da konuda yazmıyordu yani asla isme göre oy vermedim. Dinlediğime göre oy verdim, umarım bana dememişsindir.Özellikle beni ipten alan @Felon @xdragxx @Yiğitt @denizz19 @Bully @vadikızı oyları oldu ayrıca teşekkür ederim...
Ben kötü verince bana vicdan yapanların bana 1 vermesini izledim, sizlere tesüfler...
@bazinga Yallah demediğini söylemiş ancak ilk sayfalarda demişti... Bir şey değişmiyor...
Programın yaratıcısı olarak sonuna kadar @sokak sanati sunacaktır. Yerli müziğe savaş açanlara fırsat vermeyeceğiz. MusicSurvivor'a katılmayız gerekirse.
Bacım dediğim, halam dediğim insanlar beni bugün çok şaşırttılar...
Herkese teşekkürler(!) maskelerin indiği bir bölüm oldu..
Yabancı şarkı düşmanı da olabilirsin, sevmek zorunda değilsin ki. Ben de MS'de yerli & yabancı olunca yerliler hep bir tık üstte oluyor, son sıralarım genelde yabancılara kalıyor çok beğendiğim bir yabancı şarkı olmazsa.
İlk 3 'e girenleri tebrik ederim.
Sia ların yükselip ilk 3 e girmesine sevindiğim gibi Hello gibi bir şarkının altlarda kalmasına üzüldüm.