- Reaksiyon puanı
- 57,085
- Puanı
- 1,061
Yok artık Emre Altuğ yarı final mi gördü?
Rafet, Feridun, Erkin, Zeki Müren, Ferhat Göçer sezonu işteBen hiç hatırlamıyorum. Ne zaman oldu. Bu konuya bi açıklama şart
Hangi şarkı ve vizyon ile yatı finale geldi harbiden@Bully
Rafet, Feridun, Erkin, Zeki Müren, Ferhat Göçer sezonu işteBen 3.bitirmiştim, yarı finalde 1 puan farkla elenmiştim.
Ozan, Emre'ye güzel oylarını hatırlıyorum ama
Umut sen de yarıştığın sezonları en ince detayına kadar hatırlarsın, jüri olduğun için mi çıktı aklından
Bayıldım.Shape of You. Baya sevmişsin şarkıyı
Keşke sen şampiyon olsaymışsın.Zaten o sene ben küçük bir strateji hatasından dolayı elenmiştim. Yoksa finale çıksaydım şampiyon ben olacaktım büyük ihtimalleFinal puanım da baya vardı diye hatırlıyorum
Bayıldım.Diğer şarkılarını da dinledim hemen.
Vay be unutmuşum tamamen.Rafet, Feridun, Erkin, Zeki Müren, Ferhat Göçer sezonu işteBen 3.bitirmiştim, yarı finalde 1 puan farkla elenmiştim.
Ozan, Emre'ye güzel oylarını hatırlıyorum ama
Umut sen de yarıştığın sezonları en ince detayına kadar hatırlarsın, jüri olduğun için mi çıktı aklından
Evet evet o sezonVay be unutmuşum tamamen.Şarkıları falan düşündüm de hatırlamadım. Benim Mirkelam ile yarıştığım sezon mu acaba bu?
Vay be unutmuşum tamamen.Şarkıları falan düşündüm de hatırlamadım. Benim Mirkelam ile yarıştığım sezon mu acaba bu?
Yarı finalde F.D ile şutlamıştım adminiEvet evet o sezonFena ilerlememiştinSanırım tüm kozların bitince elenmiştin
Gökçe, Betül Demir, Mehmet Erdem falan da vardı
Ve orada 1. olan adamın şarkısı burada 13. oldu çıldırmamak elde değil.Yarı finalde F.D ile şutlamıştım adminiAma finalde Erkin babaya karşı büyük fark yemekten kurtulamamıştım @Tolstoyevski ye karşı
İlk ve son başarın, tebrikler.Yarı finalde F.D ile şutlamıştım adminiAma finalde Erkin babaya karşı büyük fark yemekten kurtulamamıştım @Tolstoyevski ye karşı
Zirvede bıraktım, emekli oldum yarışmalardanİlk ve son başarın, tebrikler.
Tek Başına'nın Öğretmen ve İçerde'de çalması dışında bir özelliği yok. Erkin Koray'ın şarkıları arasında ilk 10'a girmez. Sen o dizilere güvenip o şarkıyı seçerek hata yapmışsınVe orada 1. olan adamın şarkısı burada 13. oldu çıldırmamak elde değil.
Hep @kerem yüzünden.Tek Başına'nın Öğretmen ve İçerde'de çalması dışında bir özelliği yok. Erkin Koray'ın şarkıları arasında ilk 10'a girmez. Sen o dizilere güvenip o şarkıyı seçerek hata yapmışsın
Hep @kerem yüzünden.
Diger türlü kesin elenirdi ama.Tek Başına'nın Öğretmen ve İçerde'de çalması dışında bir özelliği yok. Erkin Koray'ın şarkıları arasında ilk 10'a girmez. Sen o dizilere güvenip o şarkıyı seçerek hata yapmışsın
Bu Şarkı Benim'de her hafta en üst düzey şarkılar yarışıyor, MS'de durum öyle değil.Ve orada 1. olan adamın şarkısı burada 13. oldu çıldırmamak elde değil.
Hep @kerem yüzünden.
Hangi şarkıydı o? Yalnız 80'lerden seçilebilecek onlarca yüzlerce şarkıdan doğru seçimler yapamamışsa Aserat'ın suçu daha ağır basıyor gibi görünüyor gerçektenDiger türlü kesin elenirdi ama.Yeni Türkü'nün o sarkisindan haberim bile yoktu.
Kadrolu jüri, oylarını garanti son gün gönderir.Zirvede bıraktım, emekli oldum yarışmalardan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?