TVen Bu Şarkı Benim 2.Sezon 4.Hafta (Oylama)

Ariana ile finale çıkması bile mucizeydi, onu Umut'tan başkası yapamazdı :A

Ben her hafta ilk 3'te yer alıyordum, final puanı farkını açmıştım. Umut her zamanki gibi sonradan atak yaptı ama nefesi yetmedi :A
Diyorum ya can çekişe çekişe geldi diye. :A Arina’yı bana sevdiren kişi @sokak sanati dır. Öyle bir yararı olmuştu bana kendisinin. :bhr:

Senin Emre Altuğ ile yarı finale çıkman garipti ama. :A

Ariana ile finale çıkması bile mucizeydi, onu Umut'tan başkası yapamazdı :A

Ben her hafta ilk 3'te yer alıyordum, final puanı farkını açmıştım. Umut her zamanki gibi sonradan atak yaptı ama nefesi yetmedi :A
Diyorum ya can çekişe çekişe geldi diye. :A Arina’yı bana sevdiren kişi @sokak sanati dır. Öyle bir yararı olmuştu bana kendisinin. :bhr:

Senin Emre Altuğ ile yarı finale çıkman garipti ama. :A

Yaa beni şımartmayın:bhr: Yeni biriyle yine bir mucize yaratmaya hazırlanıyorum. Takipte kalın.:A

• Güldürdün
Reactions: dreamy and Bully
Nesi garip be :A Gripin'in yarı final görmesi garip değil de Emre'nin görmesi mi garip :A
Gripin’in zorlu rakibi yoktu o sezon Sia’dan başka. Ama abi senin sezonun da güçlü sesler vardı sanki, onların arasından sıyrılman garip :A Tabi ben Emre Altuğ’un diskografisine pek hakim değilim ondan da olabilir :bhr:

• Güldürdün
Reactions: Bully
Gripin’in zorlu rakibi yoktu o sezon Sia’dan başka. Ama abi senin sezonun da güçlü sesler vardı sanki, onların arasından sıyrılman garip :A Tabi ben Emre Altuğ’un diskografisine pek hakim değilim ondan da olabilir :bhr:

Sende hemen R yani.s.s Az bi yüksel. Kendini forumun hakimi sananlara karşı :A

Selena Gomez araştırman ne oldu :A

• Güldürdün
Reactions: dreamy
Sia boşluktan şampiyon olmuş belli :A @sokak sanati

Emre Altuğ da güçlü bir sestir :D

Ben Diamonds ile yerli şarkıya karşı şampiyon olmuştum. Sen ne yapacaksın bakalım. 1. Olamazsan seni sevmiyorlar demektir:A
Alışığız sevilmemelere....

790A5FB5-18B0-40E3-9108-91B23DA9DBAF.jpeg

Son Mesajlar

Forum İstatistikleri

Konular
172,190
Üyeler
8,467
Son Üye
Spito1961