- Reaksiyon puanı
- 57,085
- Puanı
- 1,061
Sevaptır güzel görsün gözü her şeyden maddi beklentisi olmamalı insanın
Sen böyle böyle cennete gidecen kolay yolu bulmuşsun
Sevaptır güzel görsün gözü her şeyden maddi beklentisi olmamalı insanın
Sen böyle böyle cennete gidecen kolay yolu bulmuşsun
Oyları unutmayalım @MasacRE @Sherlock @DarkLegenD @S.G.A.T. @Maskeli Fedai veee de kadınsızlıktan @serhatt a bile bakan @Forumdash Ekli dosyayı görüntüle 77709Ekli dosyayı görüntüle 77710
Sonunda istanbulda zengin şekilde kalan Necla, trabzona babasız çocukla giden Leyla yanlız tam bir losersın @Forumdash ı bile elde edemicen bu gidişle
Kanal d de Nurgül Yeşilçay lı galip derviş bölümü var @sokak sanati şeysi aç izle kudur
Trabzon'un sahibini kafeslemediğimi nerden biliyonSonunda istanbulda zengin şekilde kalan Necla, trabzona babasız çocukla giden Leyla yanlız tam bir losersın @Forumdash ı bile elde edemicen bu gidişle
Trabzon'un sahibini kafeslemediğimi nerden biliyon
O kimmiş be hoşt OLMADIM!!!Jüri başkanı oldun mu @xemrexxx bunun hakkından ben bile gelemiyorum. Şuna oy verdirt.
Beni halk seçti ayol, ayrıca @serhatt tan istediğini alamaman senin beceriksizliğin Ekli dosyayı görüntüle 77715
@serhatt bak bugün bunun doğum günüymüş bugünün hatrına oy ver @xBUGRAxGeçen vere vere bi hal oldum oy veremem diyordu. @Billy Kane gelse oy verirdi ama.
HaklısınBeni halk seçti ayol, ayrıca @serhatt tan istediğini alamaman senin beceriksizliğin Ekli dosyayı görüntüle 77715
Onun hatrına bile vermem@serhatt bak bugün bunun doğum günüymüş bugünün hatrına oy ver @xBUGRAx Ekli dosyayı görüntüle 77716
Bu da senin hatan demek ki gururun yokmuş senin
Üzgünüm, ben senin yaptığını yapamam Keşke sen de yapmasaydınSenin için gururumu ayaklar altında aldım. Her şeyden döndün yarışmaya dönmedin. Yazıklar olsun
Üzgünüm, ben senin yaptığını yapamam Keşke sen de yapmasaydın
Ölene kadar tepinBihter Ziyagip olmak bunu gerektirir. Daha ne kadar tepineyim gururumun üstünde bilemiyorum