- Reaksiyon puanı
- 58,361
- Puanı
- 1,061
Sevaptır güzel görsün gözü her şeyden maddi beklentisi olmamalı insanın![]()
Sen böyle böyle cennete gidecen kolay yolu bulmuşsun
Sevaptır güzel görsün gözü her şeyden maddi beklentisi olmamalı insanın![]()
Sen böyle böyle cennete gidecen kolay yolu bulmuşsun![]()
Oyları unutmayalım @MasacRE @Sherlock @DarkLegenD @S.G.A.T. @Maskeli Fedai veee de kadınsızlıktan @serhatt a bile bakan @Forumdash![]()
Ekli dosyayı görüntüle 77709Ekli dosyayı görüntüle 77710
Sonunda istanbulda zengin şekilde kalan Necla, trabzona babasız çocukla giden Leyla yanlız tam bir losersın
Kanal d de Nurgül Yeşilçay lı galip derviş bölümü var @sokak sanati şeysi aç izle kudur![]()
Trabzon'un sahibini kafeslemediğimi nerden biliyonSonunda istanbulda zengin şekilde kalan Necla, trabzona babasız çocukla giden Leyla yanlız tam bir losersın@Forumdash ı bile elde edemicen bu gidişle
Trabzon'un sahibini kafeslemediğimi nerden biliyon![]()
O kimmiş be hoşt
Beni halk seçti ayol, ayrıca @serhatt tan istediğini alamaman senin beceriksizliğinEkli dosyayı görüntüle 77715
HaklısınBeni halk seçti ayol, ayrıca @serhatt tan istediğini alamaman senin beceriksizliğinEkli dosyayı görüntüle 77715
Onun hatrına bile vermem@serhatt bak bugün bunun doğum günüymüş bugünün hatrına oy ver@xBUGRAx Ekli dosyayı görüntüle 77716
Bu da senin hatan demek ki gururun yokmuş senin![]()
Üzgünüm, ben senin yaptığını yapamamSenin için gururumu ayaklar altında aldım. Her şeyden döndün yarışmaya dönmedin. Yazıklar olsun![]()
Üzgünüm, ben senin yaptığını yapamamKeşke sen de yapmasaydın
![]()
Ölene kadar tepinBihter Ziyagip olmak bunu gerektirir. Daha ne kadar tepineyim gururumun üstünde bilemiyorum![]()