@xBUGRAx @kerem @denizz19 @batuhankaralar @dreamy @MayısKralı emeğe saygı hiç kalmamış sizde. Konuya like falan atın.
Bugün genelde öyleydin de sorayım dedim.Yoo yapmıyorum
Sadece gerçekten unuttuğuma inanman için öyle davrandım
Bugün genelde öyleydin de sorayım dedim.
@xBUGRAx @kerem @denizz19 @batuhankaralar @dreamy @MayısKralı emeğe saygı hiç kalmamış sizde. Konuya like falan atın.
Şarkı kapma sırasında gözden kaçıyor.
Ayyy zaten yarışmada oy gönderebilmek için engelini kaldırdım o Ka değil daha :S
Üzdün bu hafta beni seçiminle 🙁Çok başarılı şarkılar bulunuyor zor oylamalar seyirciyi bekliyor herkese başarılar 😊😊
@sokak sanati Oylarımı yolladım
Renkler ve Zevkler tartışılmaz 😉 😉 😉Zevklerini çok tasvip etmedim ama olsun.
Renkler ve Zevkler tartışılmaz 😉 😉 😉
Aaaaa... bence harika bir ses ve ben o şarkıyı açar açar hep dinlerim. bak iyi söyledin hemen gene dinliyeyimÖzellikle iyi puan puan verdiğin şarkıda bana bir baygınlık geliyor. Nasıl yavaş bir şarkı o öyle. İlk çıktığında da sevmemiştim. Kırdığı tüm rekorlar abartılıydı
24 saat rekorunu sonradan kıran Taylor ve Ariana'ya çok teşekkür etmiştim
Seçimlerin içinden benim şeçim yaptığım şarkıyı beğenmediğini söylemeÜzdün bu hafta beni seçiminle 🙁
Oyları unutmayalım @MasacRE @Sherlock @DarkLegenD @S.G.A.T. @Maskeli Fedai veee de kadınsızlıktan @serhatt a bile bakan @Forumdash Ekli dosyayı görüntüle 77709Ekli dosyayı görüntüle 77710
Sevaptır güzel görsün gözü her şeyden maddi beklentisi olmamalı insanınSherlock jüri üyesi değil. Oy veremez