@xBUGRAx @kerem @denizz19 @batuhankaralar @dreamy @MayısKralı emeğe saygı hiç kalmamış sizde. Konuya like falan atın.![]()
Bugün genelde öyleydin de sorayım dedim.Yoo yapmıyorum
Sadece gerçekten unuttuğuma inanman için öyle davrandım![]()
Bugün genelde öyleydin de sorayım dedim.![]()
@xBUGRAx @kerem @denizz19 @batuhankaralar @dreamy @MayısKralı emeğe saygı hiç kalmamış sizde. Konuya like falan atın.![]()
Şarkı kapma sırasında gözden kaçıyor.![]()
Ayyy zaten yarışmada oy gönderebilmek için engelini kaldırdım o Ka değil daha :S
Üzdün bu hafta beni seçiminle 🙁Çok başarılı şarkılar bulunuyor zor oylamalar seyirciyi bekliyor herkese başarılar 😊😊
Renkler ve Zevkler tartışılmaz 😉 😉 😉Zevklerini çok tasvip etmedim ama olsun.![]()
Renkler ve Zevkler tartışılmaz 😉 😉 😉
Aaaaa... bence harika bir ses ve ben o şarkıyı açar açar hep dinlerim. bak iyi söyledin hemen gene dinliyeyimÖzellikle iyi puan puan verdiğin şarkıda bana bir baygınlık geliyor. Nasıl yavaş bir şarkı o öyle. İlk çıktığında da sevmemiştim. Kırdığı tüm rekorlar abartılıydı
24 saat rekorunu sonradan kıran Taylor ve Ariana'ya çok teşekkür etmiştim![]()
Seçimlerin içinden benim şeçim yaptığım şarkıyı beğenmediğini söylemeÜzdün bu hafta beni seçiminle 🙁
Oyları unutmayalım @MasacRE @Sherlock @DarkLegenD @S.G.A.T. @Maskeli Fedai veee de kadınsızlıktan @serhatt a bile bakan @Forumdash![]()
Ekli dosyayı görüntüle 77709Ekli dosyayı görüntüle 77710
Sevaptır güzel görsün gözü her şeyden maddi beklentisi olmamalı insanınSherlock jüri üyesi değil. Oy veremez![]()