Hemen yarismadan elenmelisin ki anca kendine gelirsin.Sana gıcıklık olsun diye abarttım biraz. İyice @sokak sanati na benzemeye başladım.
Hemen yarismadan elenmelisin ki anca kendine gelirsin.Sana gıcıklık olsun diye abarttım biraz. İyice @sokak sanati na benzemeye başladım.
@Forumdash Shape Of You’yu sever bence. Tam onun tarzıydı...Akşam sana sürpriz bi oy var. Bn görünce şok oldum. Dede torununa bunu yapmamalıydı @Forumdash
Sen sunuculuğa geçersen çekilirim belki.Hemen yarismadan elenmelisin ki anca kendine gelirsin.
@Forumdash Shape Of You’yu sever bence. Tam onun tarzıydı...
Isabet olur. MS'de maalesef ki seni sampiyon yaptim. Neyse ki yoldular senin etiketi.Sen sunuculuğa geçersen çekilirim belki.
Yok sağolasın.Bu hafta bi sıkıntın yok dimi
Ben bir kere niyetlenmiştim ama çok eski duruyor özellikle dublajlar rahatsız edici.
Ben bir kere niyetlenmiştim ama çok eski duruyor özellikle dublajlar rahatsız edici.
Görüntü kalitesi Avrupa Yakasından iyi, dublajlara da alışıyorsun ben öyle göz gezdiriyorum annem bir bölüm bakarız dedi şimdi 3.bölümü izliyor. Benim komik bulduğum herkesin Türkçesi aşırı düzgünBen söyledi göz gezdirdim ama Buğra'nın dediği gibi rahatsız ediyor sesler.
Neyse bu akşam gelde bi coştur konuyu. Sana ihtiyacım var.
yasak elmadan sonraymış o da varsa bugün yada foxtaki haber bülteni bitince başlıyabilir @Aserat8 oldu sonuç konusunu bekliyoruz.