Sıvayacan yine ortalığı
Recaplardan tırsıyorum
Sıvayacan yine ortalığı
O halde hepimize geçmiş olsun.Zorla kasa ede ede aldı. Ben başlattım benim yarışmam dedi @MayısKralı
Recaplardan tırsıyorum
Bakalım halk en çok hangi sunucuyu sevecekNe haliniz varsa görün. Beni de soğuttunuz ne güzel hit alıyorduk. Maddi zarar gireceksiniz
Yarışmacı olsaydım ederdim Zamanında niye bulamadın yardımcı sunucu ya, puanları düzeltir herkesi etiketlerdim yarışmacı olarak @sokak sanatisonuçlarda hesabı kontrol edersin
Bakalım halk en çok hangi sunucuyu sevecek
Allah aşkına kategori seçimini @MayısKralı na bırakmayın.Ne haliniz varsa görün. Beni de soğuttunuz ne güzel hit alıyorduk. Maddi zarar gireceksiniz
Yarışmacı olsaydım ederdim Zamanında niye bulamadın yardımcı sunucu ya, puanları düzeltir herkesi etiketlerdim yarışmacı olarak @sokak sanati
Allah aşkına kategori seçimini @MayısKralı na bırakmayın.
Seçeneklerde yine Almanca rap türerse şaşırmam.
Merak ettim. Bugün bana dediğin konsept miYok yarın konuyu ben açacağım için anketide ben başlatacağım. Hepinizin çok seveceği seçenekler var. Özellikle @phoebebuffay çok sevecek ve oy vermek zorunda olacak yine
Merak ettim. Bugün bana dediğin konsept mi
Senin bana dediğin mi yoksa benim sana dediğim mi anlamadımAynen. Israr ettim koydum listeye
Senin bana dediğin mi yoksa benim sana dediğim mi anlamadım
Şarkıları sıradan dinleyince belli olur, şu an şarkının yeri ne olur sıralamada hiçbir fikrim yokBu haftaki şarkımı nasıl buldun, 4.7 milyarlık izlenmeyle Youtube’da en çok dinlenen 2. şarkı olan SHAPE OF YOU.