TVen Bu Şarkı Benim 2.Sezon 4.Hafta (Oylama)

Yok artık Emre Altuğ yarı final mi gördü? :A
Ben hiç hatırlamıyorum. Ne zaman oldu. Bu konuya bi açıklama şart :A
Hangi şarkı ve vizyon ile yatı finale geldi harbiden:A @Bully
Rafet, Feridun, Erkin, Zeki Müren, Ferhat Göçer sezonu işte :D Ben 3.bitirmiştim, yarı finalde 1 puan farkla elenmiştim. :A

Ozan, Emre'ye güzel oylarını hatırlıyorum ama :A

Umut sen de yarıştığın sezonları en ince detayına kadar hatırlarsın, jüri olduğun için mi çıktı aklından :A

• Güldürdün
Reactions: bazinga
Rafet, Feridun, Erkin, Zeki Müren, Ferhat Göçer sezonu işte :D Ben 3.bitirmiştim, yarı finalde 1 puan farkla elenmiştim. :A

Umut sen de yarıştığın sezonları en ince detayına kadar hatırlarsın, jüri olduğun için mi çıktı aklından :A

Erkin Koray ve Feridun finale çıkmıştı galiba. Harbiden bomboş bir sezondu:A

• Olmamış
Reactions: Bully

Vay be unutmuşum tamamen. :A Şarkıları falan düşündüm de hatırlamadım. Benim Mirkelam ile yarıştığım sezon mu acaba bu? :A

• Güldürdün
Reactions: Bully
Vay be unutmuşum tamamen. :A Şarkıları falan düşündüm de hatırlamadım. Benim Mirkelam ile yarıştığım sezon mu acaba bu? :A
Evet evet o sezon :A Fena ilerlememiştin :D Sanırım tüm kozların bitince elenmiştin :A

Gökçe, Betül Demir, Mehmet Erdem falan da vardı :D

• Beğendim
Reactions: bazinga
Evet evet o sezon :A Fena ilerlememiştin :D Sanırım tüm kozların bitince elenmiştin :A

Gökçe, Betül Demir, Mehmet Erdem falan da vardı :D
Yarı finalde F.D ile şutlamıştım admini :A Ama finalde Erkin babaya karşı büyük fark yemekten kurtulamamıştım @Tolstoyevski ye karşı :A

Ve orada 1. olan adamın şarkısı burada 13. oldu çıldırmamak elde değil. :(
Tek Başına'nın Öğretmen ve İçerde'de çalması dışında bir özelliği yok. Erkin Koray'ın şarkıları arasında ilk 10'a girmez. Sen o dizilere güvenip o şarkıyı seçerek hata yapmışsın :A

• Üzücü
Reactions: Aserat
  • Güldürdün
Reactions: Aserat and MasacRE
  • İlginç
  • Güldürdün
Reactions: Aserat and kerem

Son Mesajlar

Forum İstatistikleri

Konular
172,190
Üyeler