- Reaksiyon puanı
- 58,361
- Puanı
- 1,061
Yok artık Emre Altuğ yarı final mi gördü?![]()
Rafet, Feridun, Erkin, Zeki Müren, Ferhat Göçer sezonu işteBen hiç hatırlamıyorum. Ne zaman oldu. Bu konuya bi açıklama şart
Hangi şarkı ve vizyon ile yatı finale geldi harbiden@Bully
Rafet, Feridun, Erkin, Zeki Müren, Ferhat Göçer sezonu işteBen 3.bitirmiştim, yarı finalde 1 puan farkla elenmiştim.
Ozan, Emre'ye güzel oylarını hatırlıyorum ama
Umut sen de yarıştığın sezonları en ince detayına kadar hatırlarsın, jüri olduğun için mi çıktı aklından![]()
Bayıldım.Shape of You. Baya sevmişsin şarkıyı![]()
Keşke sen şampiyon olsaymışsın.Zaten o sene ben küçük bir strateji hatasından dolayı elenmiştim. Yoksa finale çıksaydım şampiyon ben olacaktım büyük ihtimalleFinal puanım da baya vardı diye hatırlıyorum
![]()
Bayıldım.Diğer şarkılarını da dinledim hemen.
![]()
Vay be unutmuşum tamamen.Rafet, Feridun, Erkin, Zeki Müren, Ferhat Göçer sezonu işteBen 3.bitirmiştim, yarı finalde 1 puan farkla elenmiştim.
Ozan, Emre'ye güzel oylarını hatırlıyorum ama
Umut sen de yarıştığın sezonları en ince detayına kadar hatırlarsın, jüri olduğun için mi çıktı aklından![]()
Evet evet o sezonVay be unutmuşum tamamen.Şarkıları falan düşündüm de hatırlamadım. Benim Mirkelam ile yarıştığım sezon mu acaba bu?
![]()
Vay be unutmuşum tamamen.Şarkıları falan düşündüm de hatırlamadım. Benim Mirkelam ile yarıştığım sezon mu acaba bu?
![]()
Yarı finalde F.D ile şutlamıştım adminiEvet evet o sezonFena ilerlememiştin
Sanırım tüm kozların bitince elenmiştin
Gökçe, Betül Demir, Mehmet Erdem falan da vardı![]()
Ve orada 1. olan adamın şarkısı burada 13. oldu çıldırmamak elde değil.Yarı finalde F.D ile şutlamıştım adminiAma finalde Erkin babaya karşı büyük fark yemekten kurtulamamıştım @Tolstoyevski ye karşı
![]()
İlk ve son başarın, tebrikler.Yarı finalde F.D ile şutlamıştım adminiAma finalde Erkin babaya karşı büyük fark yemekten kurtulamamıştım @Tolstoyevski ye karşı
![]()
Zirvede bıraktım, emekli oldum yarışmalardanİlk ve son başarın, tebrikler.![]()
Tek Başına'nın Öğretmen ve İçerde'de çalması dışında bir özelliği yok. Erkin Koray'ın şarkıları arasında ilk 10'a girmez. Sen o dizilere güvenip o şarkıyı seçerek hata yapmışsınVe orada 1. olan adamın şarkısı burada 13. oldu çıldırmamak elde değil.![]()
Hep @kerem yüzünden.Tek Başına'nın Öğretmen ve İçerde'de çalması dışında bir özelliği yok. Erkin Koray'ın şarkıları arasında ilk 10'a girmez. Sen o dizilere güvenip o şarkıyı seçerek hata yapmışsın![]()
Hep @kerem yüzünden.![]()
Diger türlü kesin elenirdi ama.Tek Başına'nın Öğretmen ve İçerde'de çalması dışında bir özelliği yok. Erkin Koray'ın şarkıları arasında ilk 10'a girmez. Sen o dizilere güvenip o şarkıyı seçerek hata yapmışsın![]()
Bu Şarkı Benim'de her hafta en üst düzey şarkılar yarışıyor, MS'de durum öyle değil.Ve orada 1. olan adamın şarkısı burada 13. oldu çıldırmamak elde değil.![]()
Hep @kerem yüzünden.![]()
Hangi şarkıydı o? Yalnız 80'lerden seçilebilecek onlarca yüzlerce şarkıdan doğru seçimler yapamamışsa Aserat'ın suçu daha ağır basıyor gibi görünüyor gerçektenDiger türlü kesin elenirdi ama.Yeni Türkü'nün o sarkisindan haberim bile yoktu.
![]()
Kadrolu jüri, oylarını garanti son gün gönderir.Zirvede bıraktım, emekli oldum yarışmalardan![]()