TVen Bu Şarkı Benim 2. Sezon 17. Hafta Sonuçları

18. Haftanın Konsepti Ne Olsun?

• Kullanılan toplam oy
    26
  • Anket kapatılmış .
@kerem 'in oyları ile oylama başlıyor;

5p) Musa Eroğlu - Mihriban (Saadet[tin] :bhr:)
5p) Neşet Ertaş - Neredesin
5p) Selda Bağcan - Sivas'ın Yollarına
5p) Barış Manço - Gesi Bağları

3p) Kazım Koyuncu & Şevval Sam - Koyverdun Gittun Beni (Karadeniz tütkülerini hiç sevmem. :()

@Yiğitt @MEnes @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @Turkuazz @MasacRE @xemrexxx @Angelica @denizz19 @sokak sanati @mesmeso61 @Maskeli Fedai @mrt-06 @Harunnn60 @serhatt @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @xBUGRAx @-potterhead- @Özgür @Bully @Hachiko @Tolstoyevski @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @hayret bi şey @anniegrant @Gizmen @Silinmiş Üye @Emre Ozansoy @12.Adam @phoebebuffay @Dosi @Forumdash @The_Erinch @xdragxx @Felon @eskici @yigit_00 @pompy @Çiğdem @emreemreu @ozmoturk
Tşk aşko. :bhr: @kerem

• Harika
Reactions: kerem
@kerem 'in oyları ile oylama başlıyor;

5p) Musa Eroğlu - Mihriban (Saadet[tin] :bhr:)
5p) Neşet Ertaş - Neredesin
5p) Selda Bağcan - Sivas'ın Yollarına
5p) Barış Manço - Gesi Bağları

3p) Kazım Koyuncu & Şevval Sam - Koyverdun Gittun Beni (Karadeniz tütkülerini hiç sevmem. :()

@Yiğitt @MEnes @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @Turkuazz @MasacRE @xemrexxx @Angelica @denizz19 @sokak sanati @mesmeso61 @Maskeli Fedai @mrt-06 @Harunnn60 @serhatt @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @xBUGRAx @-potterhead- @Özgür @Bully @Hachiko @Tolstoyevski @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @hayret bi şey @anniegrant @Gizmen @Silinmiş Üye @Emre Ozansoy @12.Adam @phoebebuffay @Dosi @Forumdash @The_Erinch @xdragxx @Felon @eskici @yigit_00 @pompy @Çiğdem @emreemreu @ozmoturk

EYPthzTX0AA_BAB

• Olmamış
  • Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Ahmed
BASLIYORUZ!

@Tolstoyevski
Neredesin Sen'in yeri çok ayrıdır ve ömür yeterse, 50 sene sonra bile etkisini kaybetmeyecek, hatta katlarak artacaktır, tüm zamanlara hitap eden evrensel bir yapıt.

Mihriban türküsü dillere destan ve kalpleri fetheden eşsiz bir türkü. Bu türkünün de yeri çok ayrıdır ve Barış Manço ve Selda Bağcan'ı her ne kadar çok sevsem de gönlüm bu türküye daha düşük verebilmeye razı olmadı.

Barış Manço ve Selda Bağcan, ikisi de en sevdiğim sayılı sanatçılardandır ve geçmişte onlarla yarışacak kadar yerleri bende ayrıdır. Ancak diğer iki türkü çok üst düzey oldukları için, içim gitse de maalesef bu sıralamaya eklemek zorunda kaldım...

Kazım Koyuncu'nun türküsü de kendi başına çok etkileyici ve güzel bir parça. Ancak diğerlerine göre biraz geride kalmış gibiydi...

5-) Neşet Ertaş - Neredesin Sen
4-) Musa Eroğlu - Mihriban
3-) Barış Manço - Gesi Bağları
2-) Selda Bağcan - Sivas'ın yolların
1-) Kazım Koyuncu - Koyverdun Gittun

BASLIYORUZ!

@Tolstoyevski
Neredesin Sen'in yeri çok ayrıdır ve ömür yeterse, 50 sene sonra bile etkisini kaybetmeyecek, hatta katlarak artacaktır, tüm zamanlara hitap eden evrensel bir yapıt.

Mihriban türküsü dillere destan ve kalpleri fetheden eşsiz bir türkü. Bu türkünün de yeri çok ayrıdır ve Barış Manço ve Selda Bağcan'ı her ne kadar çok sevsem de gönlüm bu türküye daha düşük verebilmeye razı olmadı.

Barış Manço ve Selda Bağcan, ikisi de en sevdiğim sayılı sanatçılardandır ve geçmişte onlarla yarışacak kadar yerleri bende ayrıdır. Ancak diğer iki türkü çok üst düzey oldukları için, içim gitse de maalesef bu sıralamaya eklemek zorunda kaldım...

Kazım Koyuncu'nun türküsü de kendi başına çok etkileyici ve güzel bir parça. Ancak diğerlerine göre biraz geride kalmış gibiydi...

5 puan için teşekkürler @Tolstoyevski :Z

@Forumdash olmamışını atmışsın. Ben senin ne düşündüğünü de çok iyi tahmin edebiliyorum.
Kimseye kişisel mesele olarak bakmıyorum.
Şuan oy kullanmayı unutan kim olsa aynı tepkiyi gösteririm. @dreamy 'nin -15 alacağından keyif alan biri değilim ki ilk mesajlarımada bakabilirsin artı hiç kimseyi de desteklemiyorum bu yarışmada. Her hafta farklı şarkılar paylaşılmakta. MS olsa favorim olurdu.
Ben jüri olarak yapılan yorumlara, kurallar hakkındaki fikirlere falan cevap verme hakkını buluyorum kendimde. @kerem ile de 'tartışma' meselemiz olmuştu ara sıra.
Kırmızı yer için art niyet diyesim geldi.:F:F:F Neden böyle bişey yazdın durduk yere??? Sadece sana atmadım ki @Ahmed 'e de attım aynısından. Burada @dreamy 'e olan desteğimi göstermek istedim sadece:X

BASLIYORUZ!

@Tolstoyevski

Adam Selda bağcan ile yarışıp düşük vermiş.:F

• İlginç
Reactions: xBUGRAx