TVen Bu Şarkı Benim 2. Sezon 17. Hafta Sonuçları

18. Haftanın Konsepti Ne Olsun?

• Kullanılan toplam oy
    26
  • Anket kapatılmış .
Bugün online olup haftanin konusunda da cevap yazmis sanirim. Unuttu herhalde, artik sonuclarina katlanacak. :A @dreamy
Daha dün benim kutlama konumda da bahsi geçti. 1 vereceğimi hissettiğini söylemişti ve bende öyle olduğunun sinyalini vermiştim ve o da düşük alacağı için trip atmayacağının sözünü vermişti. İnsan ozaman hatırlayıp oy atardı 😡 @dreamy

• İlginç
Reactions: xBUGRAx
  • Beğendim
Reactions: kerem
Diger yarismacilarin izniyle cezasi -10'a ya da -5'e düsürülebilir tabii. Benim de istegim o yönde. :D @bazinga @Ahmed @mrt-06 @xBUGRAx
Bu nasıl soru 😱 diğerleri 3 puan farktan elenirse doğru bir öneri değil 😊 tabi yinede yarışmacıların kendi tercihi ama pek mantıklı gelmiyor kişiye göre kural değiştirmeler.

dün 2 ayrı konuda biz BŞB konuştuk onunla. Üzücü

@dreamy
EYPthzTX0AA_BAB.jpg

Bu nasıl soru 😱 diğerleri 3 puan farktan elenirse doğru bir öneri değil 😊 tabi yinede yarışmacıların kendi tercihi ama pek mantıklı gelmiyor kişiye göre kural değiştirmeler.

dün 2 ayrı konuda biz BŞB konuştuk onunla. Üzücü
Yarismacilara sordum ama haklisin -15'i haketti maalesef. Umarim bilerek yapmamistir. :D

@Forumdash torunun ne halde gelde gör bir. :A

• İlginç
  • Beğendim
Reactions: Forumdash and Dosi
Bilmiyorum keşke hiç ceza almasaydı. 10 dakikalık bir işti. Bilerek vermemezlik yapmadı unuttu. Hatırlatma da yapmadık hiç birimiz. Senden yoğundun muhtemelen.:(
Bende yogundum ya, gercekten su son birkac gündür dogru dürüst giremiyorum bile foruma. :( Ama insan oy kullanmayi da unutmaz ki. :(

• Üzücü
Reactions: sokak sanati
Bende yogundum ya, gercekten su son birkac gündür dogru dürüst giremiyorum bile foruma. :( Ama insan oy kullanmayi da unutmaz ki. :(

Kural kuraldır tabi ki ama Emre gibi bi durumda değil. Emre özellikle vermiyordu. Dreamy verdiğini düşündü belki de. Zaten foruma vakit ayaramadı pek bende görmedim.:(

• Üzücü
Reactions: Forumdash

Forum İstatistikleri

Konular
172,188
Üyeler
8,467
Son Üye
Spito1961