Sen de olmasan.Cnm ben yeterim tek.![]()
Sen de olmasan.Cnm ben yeterim tek.![]()
Tamam. Uğrarım o sıra 😊2. puan durumundan hemen sonra sanirim.![]()
Sakiniz beeeSakin olun ya.![]()
Tamam. Uğrarım o sıra 😊
@dreamy ile avatar sinerjisi yapacaktık ama o da yok 😏
Yada bosverin reytingler düsük girin birbirinize en iyisi.Sakiniz beeeHadi benim çiçek gibi oylarimi yayınla da dizi izlemeye gitcem
![]()
Drimoşuna tam vermişsindir.Sakiniz beeeHadi benim çiçek gibi oylarimi yayınla da dizi izlemeye gitcem
![]()
O beni kaybetti zaten, gitse de kalsa da bu yaptigini unutmayacagim. Beni yüz üstü birakmamasi gerekirdi, kendi hatasina karsilik hemde.Tamam. Uğrarım o sıra 😊
@dreamy ile avatar sinerjisi yapacaktık ama o da yok 😏
Yada bosverin reytingler düsük girin birbirinize en iyisi.
![]()
Puanlar dipdipe.1. Puan Durumu:
26 | Ahmed | Neşet Ertaş - Neredesin Sen
23 | mrt-06 | Musa Eroğlu - Mihriban
22 | bazinga | Barış Manço - Gesi Bağları
21 | xBUGRAx | Selda Bağcan - Sivas'ın Yollarına
21 | dreamy | Kazım Koyuncu & Şevval Sam - Koyverdun Gittun Beni
@kerem @Yiğitt @MEnes @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @Turkuazz @MasacRE @xemrexxx @Angelica @denizz19 @sokak sanati @mesmeso61 @Maskeli Fedai @mrt-06 @Harunnn60 @serhatt @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @xBUGRAx @-potterhead- @Özgür @Bully @Hachiko @Tolstoyevski @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @hayret bi şey @anniegrant @Gizmen @Silinmiş Üye @Emre Ozansoy @12.Adam @phoebebuffay @Dosi @Forumdash @The_Erinch @xdragxx @Felon @eskici @yigit_00 @pompy @Çiğdem @emreemreu @ozmoturk
Haklısın. Elenmediyse yaptığı şey daha ağır gelirO beni kaybetti zaten, gitse de kalsa da bu yaptigini unutmayacagim. Beni yüz üstü birakmamasi gerekirdi, kendi hatasina karsilik hemde.![]()
Kes.
Şarkıcılığını seviyorum demiştim kaç kez.
1. Puan Durumu:
26 | Ahmed | Neşet Ertaş - Neredesin Sen
23 | mrt-06 | Musa Eroğlu - Mihriban
22 | bazinga | Barış Manço - Gesi Bağları
21 | xBUGRAx | Selda Bağcan - Sivas'ın Yollarına
21 | dreamy | Kazım Koyuncu & Şevval Sam - Koyverdun Gittun Beni
@kerem @Yiğitt @MEnes @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @Turkuazz @MasacRE @xemrexxx @Angelica @denizz19 @sokak sanati @mesmeso61 @Maskeli Fedai @mrt-06 @Harunnn60 @serhatt @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @xBUGRAx @-potterhead- @Özgür @Bully @Hachiko @Tolstoyevski @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @hayret bi şey @anniegrant @Gizmen @Silinmiş Üye @Emre Ozansoy @12.Adam @phoebebuffay @Dosi @Forumdash @The_Erinch @xdragxx @Felon @eskici @yigit_00 @pompy @Çiğdem @emreemreu @ozmoturk
Bana demediğin kesin çünkü hem ilk üçteyim hem son üçte.İlk üçte olması gereken üç şarkının, son üçte olması...![]()