TVen Bu Şarkı Benim 2. Sezon 17. Hafta Sonuçları

18. Haftanın Konsepti Ne Olsun?

• Kullanılan toplam oy
    26
  • Anket kapatılmış .
Sınav haftasından dolayı unutmuş belli ki? Kimse de hatırlatmayınca. Çok ciddi haksızlık olur ve yazık olur. Zaten 10 puan farkla eleniyorlsr son dönemde.
Geldiğinde zaten şirinlik yapmakta fırsatı olmuyor evladımın
@dreamy kıymayalım
@kerem Benim final puanlarimi verelim bişeyler yapalım

Emre oy degiol sarki yollamadi soru bu. O üyzden o -20 aldi zaten.
Oy yollamayan bir tek @-potterhead- vardi ona da gerken cezayi verdik.

Ben ondan mı bahsediyorum. @xemrexxx oy ver diye her saat mesaj atıyorduk. Ondan bahsediyor. Bu hafta hiç mesaj yazılmadı.

Bizim oylarımız ile değilde, unutması sonucu elenirse @dreamy en büyük haksızlık olur. Neyse önümüze bakalım.

Reactions: kerem and Forumdash
Herkes bi yerlerde torpil yiyor zaten
Oralara hiç girme

Neyse evladım direndim direneceğim kadar şu yaşlı halimle
@dreamy
Kural kuraldir, asil kurallara uymazsak o zaman haksizlik olmus olur. Belki elenmedi de cok rahatim nereden biliyorsunuz.

Reactions: Forumdash
@Forumdash olmamışını atmışsın. Ben senin ne düşündüğünü de çok iyi tahmin edebiliyorum.
Kimseye kişisel mesele olarak bakmıyorum. Şuan oy kullanmayı unutan kim olsa aynı tepkiyi gösteririm. @dreamy 'nin -15 alacağından keyif alan biri değilim ki ilk mesajlarımada bakabilirsin artı hiç kimseyi de desteklemiyorum bu yarışmada. Her hafta farklı şarkılar paylaşılmakta. MS olsa favorim olurdu.
Ben jüri olarak yapılan yorumlara, kurallar hakkındaki fikirlere falan cevap verme hakkını buluyorum kendimde. @kerem ile de 'tartışma' meselemiz olmuştu ara sıra.

Reactions: Forumdash
@kerem 'in oyları ile oylama başlıyor;

5p) Musa Eroğlu - Mihriban (Saadet[tin]
)
5p) Neşet Ertaş - Neredesin
5p) Selda Bağcan - Sivas'ın Yollarına
5p) Barış Manço - Gesi Bağları

3p) Kazım Koyuncu & Şevval Sam - Koyverdun Gittun Beni (Karadeniz tütkülerini hiç sevmem.
)

@Yiğitt @MEnes @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @Turkuazz @MasacRE @xemrexxx @Angelica @denizz19 @sokak sanati @mesmeso61 @Maskeli Fedai @mrt-06 @Harunnn60 @serhatt @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @xBUGRAx @-potterhead- @Özgür @Bully @Hachiko @Tolstoyevski @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @hayret bi şey @anniegrant @Gizmen @Silinmiş Üye @Emre Ozansoy @12.Adam @phoebebuffay @Dosi @Forumdash @The_Erinch @xdragxx @Felon @eskici @yigit_00 @pompy @Çiğdem @emreemreu @ozmoturk