Sınav haftasından dolayı unutmuş belli ki? Kimse de hatırlatmayınca. Çok ciddi haksızlık olur ve yazık olur. Zaten 10 puan farkla eleniyorlsr son dönemde.
Ne'pmiş??? Saat 9 bile değil dahaPuan kırmaya amma meraklısın
Emre oy degiol sarki yollamadi soru bu. O üyzden o -20 aldi zaten.
Bacım gibi mi yapsam napsam ben yollim mi onun yerine oyEmre oy degiol sarki yollamadi soru bu. O üyzden o -20 aldi zaten.Oy yollamayan bir tek @-potterhead- vardi ona da gerken cezayi verdik.
Sen ateistsin ne kul hakkı yaCeza -20'ydi zaten -15'e indirdim olmaz, kul hakkina girmek istemiyorum.
Ceza -20'ydi zaten -15'e indirdim olmaz, kul hakkina girmek istemiyorum.
Ilk haftalar -20'ydi ama -15 olarak degistirdim.Diğer konuda zaten -15 yazıyor. -20 hiç bir zaman olmadı.
Insan haklarindan bahsediyorum.
Emre oy degiol sarki yollamadi soru bu. O üyzden o -20 aldi zaten.Oy yollamayan bir tek @-potterhead- vardi ona da gerken cezayi verdik.
Herkes bi yerlerde torpil yiyor zatenInsan haklarindan bahsediyorum.
Kural kuraldir, asil kurallara uymazsak o zaman haksizlik olmus olur. Belki elenmedi de cok rahatim nereden biliyorsunuz.Herkes bi yerlerde torpil yiyor zatenOralara hiç girme
Neyse evladım direndim direneceğim kadar şu yaşlı halimle@dreamy
Ben elenirken deKural kuraldir, asil kurallara uymazsak o zaman haksizlik olmus olur. Belki elenmedi de cok rahatim nereden biliyorsunuz.
Bende yogundum ama bir yarismaci olarak unutmaman gerekirdi.Unutmuşum cidden ben de o kadar bildirim nereden diyorum.
@kerem bu hafta hiç hatırlatma yapılmadı haksızlık bu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?