Her hafta yapmıyor sonucta xemre yle bir tutulamaz @kerem
Sınav haftasından dolayı unutmuş belli ki? Kimse de hatırlatmayınca. Çok ciddi haksızlık olur ve yazık olur. Zaten 10 puan farkla eleniyorlsr son dönemde.
Her hafta yapmıyor sonucta xemre yle bir tutulamaz @kerem
Ne'pmiş??? Saat 9 bile değil daha Puan kırmaya amma meraklısın
Emre oy degiol sarki yollamadi soru bu. O üyzden o -20 aldi zaten. Oy yollamayan bir tek @-potterhead- vardi ona da gerken cezayi verdik.Her hafta yapmıyor sonucta xemre yle bir tutulamaz @kerem
Bacım gibi mi yapsam napsam ben yollim mi onun yerine oy (biz öyle bişey yapmadık gerçi)Emre oy degiol sarki yollamadi soru bu. O üyzden o -20 aldi zaten. Oy yollamayan bir tek @-potterhead- vardi ona da gerken cezayi verdik.
Bencil. @sokak sanatiKendimi iddialı görsem olabilirdi ama mümkün değil bu hafta.
Sen ateistsin ne kul hakkı ya @sokak sanatiCeza -20'ydi zaten -15'e indirdim olmaz, kul hakkina girmek istemiyorum.
Ceza -20'ydi zaten -15'e indirdim olmaz, kul hakkina girmek istemiyorum.
Ilk haftalar -20'ydi ama -15 olarak degistirdim.Diğer konuda zaten -15 yazıyor. -20 hiç bir zaman olmadı.
Insan haklarindan bahsediyorum.Sen ateistsin ne kul hakkı ya @sokak sanati
Emre oy degiol sarki yollamadi soru bu. O üyzden o -20 aldi zaten. Oy yollamayan bir tek @-potterhead- vardi ona da gerken cezayi verdik.
Herkes bi yerlerde torpil yiyor zaten Oralara hiç girmeInsan haklarindan bahsediyorum.
Kural kuraldir, asil kurallara uymazsak o zaman haksizlik olmus olur. Belki elenmedi de cok rahatim nereden biliyorsunuz.Herkes bi yerlerde torpil yiyor zaten Oralara hiç girme
Neyse evladım direndim direneceğim kadar şu yaşlı halimle @dreamy
Ben elenirken de böyleydin Elendi yani evladım @sokak sanatiKural kuraldir, asil kurallara uymazsak o zaman haksizlik olmus olur. Belki elenmedi de cok rahatim nereden biliyorsunuz.
Bende yogundum ama bir yarismaci olarak unutmaman gerekirdi.Unutmuşum cidden ben de o kadar bildirim nereden diyorum.
@kerem bu hafta hiç hatırlatma yapılmadı haksızlık bu.