TVen Bu Şarkı Benim 2. Sezon 16. Hafta Sonuçları

17. Haftanın Konsepti Ne Olsun?

• Kullanılan toplam oy
    31
  • Anket kapatılmış .

@Felon 'un oyu saymaman gerekebilir. Önce ki oylardan unuttu belki de
@kerem

Reactions: Felon and kerem
Felon'un oyları muhtemelen son puan durumundan önce paylaşılması gerekiyordu. @bazinga onu dahil etmişsin. Yalın'q düşük vermiş çünkü. Bi hata yok gibi
@kerem

Reactions: kerem
@kerem ben karışmak istemem o yüzden senin sayman daha doğru olur, haksızlıklara gebe olmaması adına bir daha sayabilir misin oyları kendin manuel

Reactions: kerem
Felon'un oyları muhtemelen son puan durumundan önce paylaşılması gerekiyordu. @bazinga onu dahil etmişsin. Yalın'q düşük vermiş çünkü. Bi hata yok gibi
@kerem
@kerem ben karışmak istemem o yüzden senin sayman daha doğru olur, haksızlıklara gebe olmaması adına bir daha sayabilir misin oyları kendin manuel
Biraz dinleneyim dönünce düzeltirim. Nasil olsa elenen belli, 1-2 puan gözümden kacmis olabilir maalesef normalde puanlari iki gün önceden saymaya baslarim ama bugün rahatsizligimdan ötürü son güne biraktim. Hatam oldugunu da düsünmüyorum, hesap makinesi hesapliyor cünkü.

Peki teşekkür ederiz

Sonda söyleyeceğimi başta söyleyeyim. Öncelikle elendiğim için üzülmedim
En çok yakındiğim şey vakitti. Yarişma vaktimi çok alıyordu. @kerem'e de teklif ettiği gün söylemiştim. Yarişmanın ortasından girip kimsenin keyfini kaçırma bir niyetim yoktu malasef. Bundan huzursuzlanan birçok kişi oldu. Buna sebep bir kaç kişiden düzenli olarak düşük puanlar aldim zaten
Ben sandece güzel bi düşünce olduguna inandiğim bir etkinliğin bir parçası olmak için kabul etmiştim. Buna sebep düşük oy verdikleri için kızgın değilim onlara 😉 @Çiğdem ile olan ortakliğima içten içe kızanlar da olup yine düşük verenler size de kızgın değilim. Ama bunu fark etmem üzdü sadece

Size aile fotomuzla veda edeyim

Yarişmayı artık böyle izlicem her hafta

@kerem @Yiğitt @MEnes @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @Turkuazz @MasacRE @xemrexxx @Angelica @denizz19 @sokak sanati @mesmeso61 @Maskeli Fedai @mrt-06 @Harunnn60 @serhatt @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @xBUGRAx @-potterhead- @Özgür @Bully @Hachiko @Tolstoyevski @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @hayret bi şey @anniegrant @Gizmen @Silinmiş Üye @Emre Ozansoy @12.Adam @phoebebuffay @Dosi @Forumdash @The_Erinch @xdragxx @Felon @eskici @yigit_00 @pompy @Çiğdem @emreemreu @ozmoturk