@kerem Yalın'ın puanını 117 olarak hesapladım ben bir yanlışlık olmasın.Bendeki puanlar bu şekildeydi. Önceki puan durumu da yanlış olabilir tabii.
121 | Ahmed | Sertab Erener - Söz Bitti
119 | mrt-06 | Erkin Koray - Çöpçüler
118 | bazinga | Candan Erçetin - Gamsız Hayat
117 | xBUGRAx | Yalın - Ki Sen
114 | dreamy | Şebnem Ferah - Hoşçakal
108 | Forumdash(Çiğdem) | Sezen Aksu - İstanbul
Makineye veriyorum derken?Puanlari makineye verip hesapliyorum, yanlis olmasi mümkün degil gibi.![]()
Siz Bihter Ziyagil’siniz... Aptallık ediyorsunuz.Forumun eski ve demir üyeleri bu hallerde, yeni gençler lazım bizden geçti artık.![]()
Hainku idam edilmeyi hak ediyor :Yalın gördü mü otomatik düşük veriyor Hainku.@MasacRE
Ben Matmazel konumundayım bu aralar.Siz Bihter Ziyagil’siniz... Aptallık ediyorsunuz.![]()
Makineye veriyorum derken?![]()
Puanlari hesap makinesi hesapliyor. Eminim ya yada birinin oyunu unutmus olabilirsin.
Vaaay.Ben de instagram da aktif 10 bin kişilik Hayat Bilgisi sayfası ile görüşüyorum oraya kaçmayayım@xBUGRAx @sokak sanati
Biraz dinleneyim dönünce düzeltirim. Nasil olsa elenen belli, 1-2 puan gözümden kacmis olabilir maalesef normalde puanlari iki gün önceden saymaya baslarim ama bugün rahatsizligimdan ötürü son güne biraktim. Hatam oldugunu da düsünmüyorum, hesap makinesi hesapliyor cünkü.@kerem ben karışmak istemem o yüzden senin sayman daha doğru olur, haksızlıklara gebe olmaması adına bir daha sayabilir misin oyları kendin manuel![]()
Vaaay.Gidersen yolarım seni, gitme.
![]()
Hesap adını at bana.Gitmem işin şakası da umarım olur, hep hayalimdi Hayat Bilgisi sayfası yönetmek
![]()
Peki teşekkür ederizBiraz dinleneyim dönünce düzeltirim. Nasil olsa elenen belli, 1-2 puan gözümden kacmis olabilir maalesef normalde puanlari iki gün önceden saymaya baslarim ama bugün rahatsizligimdan ötürü son güne biraktim. Hatam oldugunu da düsünmüyorum, hesap makinesi hesapliyor cünkü.![]()
Senle ekli değil miyim 😱Hesap adını at bana.![]()