Tekrardan geçmiş olsun abicim, o huzursuzlanma konusunda özür dilemiştim @Çiğdem, üzerime alınmıyorum.. Özellikle Sezenle elenmen üzdüSonda söyleyeceğimi başta söyleyeyim. Öncelikle elendiğim için üzülmedim En çok yakındiğim şey vakitti. Yarişma vaktimi çok alıyordu. @kerem'e de teklif ettiği gün söylemiştim. Yarişmanın ortasından girip kimsenin keyfini kaçırma bir niyetim yoktu malasef. Bundan huzursuzlanan birçok kişi oldu. Buna sebep bir kaç kişiden düzenli olarak düşük puanlar aldim zaten Ben sandece güzel bi düşünce olduguna inandiğim bir etkinliğin bir parçası olmak için kabul etmiştim. Buna sebep düşük oy verdikleri için kızgın değilim onlara 😉 @Çiğdem ile olan ortakliğima içten kızanlar da olup yine düşük verenler size de kızgın değilim. Ama bunu fark etmem üzdü sadece
Size aile fotomuzla veda edeyim
Yarişmayı artık böyle izlicem her hafta
@kerem @Yiğitt @MEnes @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @Turkuazz @MasacRE @xemrexxx @Angelica @denizz19 @sokak sanati @mesmeso61 @Maskeli Fedai @mrt-06 @Harunnn60 @serhatt @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @xBUGRAx @-potterhead- @Özgür @Bully @Hachiko @Tolstoyevski @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @hayret bi şey @anniegrant @Gizmen @Silinmiş Üye @Emre Ozansoy @12.Adam @phoebebuffay @Dosi @Forumdash @The_Erinch @xdragxx @Felon @eskici @yigit_00 @pompy @Çiğdem @emreemreu @ozmoturk