@kerem Yalın'ın puanını 117 olarak hesapladım ben bir yanlışlık olmasın. Bendeki puanlar bu şekildeydi. Önceki puan durumu da yanlış olabilir tabii.
121 | Ahmed | Sertab Erener - Söz Bitti
119 | mrt-06 | Erkin Koray - Çöpçüler
118 | bazinga | Candan Erçetin - Gamsız Hayat
117 | xBUGRAx | Yalın - Ki Sen
114 | dreamy | Şebnem Ferah - Hoşçakal
108 | Forumdash(Çiğdem) | Sezen Aksu - İstanbul
Makineye veriyorum derken?Puanlari makineye verip hesapliyorum, yanlis olmasi mümkün degil gibi.
Siz Bihter Ziyagil’siniz... Aptallık ediyorsunuz.Forumun eski ve demir üyeleri bu hallerde, yeni gençler lazım bizden geçti artık.
Hainku idam edilmeyi hak ediyor :Yalın gördü mü otomatik düşük veriyor Hainku. @MasacRE
Ben Matmazel konumundayım bu aralar.Siz Bihter Ziyagil’siniz... Aptallık ediyorsunuz.
Makineye veriyorum derken?
Puanlari hesap makinesi hesapliyor. Eminim ya yada birinin oyunu unutmus olabilirsin.
Vaaay. Gidersen yolarım seni, gitme.Ben de instagram da aktif 10 bin kişilik Hayat Bilgisi sayfası ile görüşüyorum oraya kaçmayayım @xBUGRAx @sokak sanati
Biraz dinleneyim dönünce düzeltirim. Nasil olsa elenen belli, 1-2 puan gözümden kacmis olabilir maalesef normalde puanlari iki gün önceden saymaya baslarim ama bugün rahatsizligimdan ötürü son güne biraktim. Hatam oldugunu da düsünmüyorum, hesap makinesi hesapliyor cünkü.@kerem ben karışmak istemem o yüzden senin sayman daha doğru olur, haksızlıklara gebe olmaması adına bir daha sayabilir misin oyları kendin manuel
Gitmem işin şakası da umarım olur, hep hayalimdi Hayat Bilgisi sayfası yönetmekVaaay. Gidersen yolarım seni, gitme.
Hesap adını at bana.Gitmem işin şakası da umarım olur, hep hayalimdi Hayat Bilgisi sayfası yönetmek
Peki teşekkür ederizBiraz dinleneyim dönünce düzeltirim. Nasil olsa elenen belli, 1-2 puan gözümden kacmis olabilir maalesef normalde puanlari iki gün önceden saymaya baslarim ama bugün rahatsizligimdan ötürü son güne biraktim. Hatam oldugunu da düsünmüyorum, hesap makinesi hesapliyor cünkü.
Senle ekli değil miyim 😱Hesap adını at bana.