TVen Bu Şarkı Benim 2. Sezon 16. Hafta Sonuçları

17. Haftanın Konsepti Ne Olsun?

• Kullanılan toplam oy
    31
  • Anket kapatılmış .
  • Güldürdün
Reactions: alperuz
@kerem Yalın'ın puanını 117 olarak hesapladım ben bir yanlışlık olmasın. :D Bendeki puanlar bu şekildeydi. Önceki puan durumu da yanlış olabilir tabii. :D

121 | Ahmed | Sertab Erener - Söz Bitti
119 | mrt-06 | Erkin Koray - Çöpçüler
118 | bazinga | Candan Erçetin - Gamsız Hayat
117 | xBUGRAx | Yalın - Ki Sen
114 | dreamy | Şebnem Ferah - Hoşçakal
108 | Forumdash(Çiğdem) | Sezen Aksu - İstanbul

@Felon 'un oyu saymaman gerekebilir. Önce ki oylardan unuttu belki de:X @kerem

• Beğendim
Reactions: Felon and kerem
Felon'un oyları muhtemelen son puan durumundan önce paylaşılması gerekiyordu. @bazinga onu dahil etmişsin. Yalın'q düşük vermiş çünkü. Bi hata yok gibi:X @kerem

• Beğendim
Reactions: kerem
@kerem ben karışmak istemem o yüzden senin sayman daha doğru olur, haksızlıklara gebe olmaması adına bir daha sayabilir misin oyları kendin manuel:D

• Beğendim
Reactions: kerem
Ben Matmazel konumundayım bu aralar. :A
maxresdefault.jpg

Felon'un oyları muhtemelen son puan durumundan önce paylaşılması gerekiyordu. @bazinga onu dahil etmişsin. Yalın'q düşük vermiş çünkü. Bi hata yok gibi:X @kerem
@kerem ben karışmak istemem o yüzden senin sayman daha doğru olur, haksızlıklara gebe olmaması adına bir daha sayabilir misin oyları kendin manuel:D
Biraz dinleneyim dönünce düzeltirim. Nasil olsa elenen belli, 1-2 puan gözümden kacmis olabilir maalesef normalde puanlari iki gün önceden saymaya baslarim ama bugün rahatsizligimdan ötürü son güne biraktim. Hatam oldugunu da düsünmüyorum, hesap makinesi hesapliyor cünkü. :(

Biraz dinleneyim dönünce düzeltirim. Nasil olsa elenen belli, 1-2 puan gözümden kacmis olabilir maalesef normalde puanlari iki gün önceden saymaya baslarim ama bugün rahatsizligimdan ötürü son güne biraktim. Hatam oldugunu da düsünmüyorum, hesap makinesi hesapliyor cünkü. :(
Peki teşekkür ederiz :D

Sonda söyleyeceğimi başta söyleyeyim. Öncelikle elendiğim için üzülmedim :X En çok yakındiğim şey vakitti. Yarişma vaktimi çok alıyordu. @kerem'e de teklif ettiği gün söylemiştim. Yarişmanın ortasından girip kimsenin keyfini kaçırma bir niyetim yoktu malasef. Bundan huzursuzlanan birçok kişi oldu. Buna sebep bir kaç kişiden düzenli olarak düşük puanlar aldim zaten:A Ben sandece güzel bi düşünce olduguna inandiğim bir etkinliğin bir parçası olmak için kabul etmiştim. Buna sebep düşük oy verdikleri için kızgın değilim onlara 😉 @Çiğdem ile olan ortakliğima içten içe kızanlar da olup yine düşük verenler size de kızgın değilim. Ama bunu fark etmem üzdü sadece:(

Size aile fotomuzla veda edeyim :bhr:
indir-2.png

Yarişmayı artık böyle izlicem her hafta:A:A:A

giphy.gif

@kerem @Yiğitt @MEnes @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @Turkuazz @MasacRE @xemrexxx @Angelica @denizz19 @sokak sanati @mesmeso61 @Maskeli Fedai @mrt-06 @Harunnn60 @serhatt @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @xBUGRAx @-potterhead- @Özgür @Bully @Hachiko @Tolstoyevski @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @hayret bi şey @anniegrant @Gizmen @Silinmiş Üye @Emre Ozansoy @12.Adam @phoebebuffay @Dosi @Forumdash @The_Erinch @xdragxx @Felon @eskici @yigit_00 @pompy @Çiğdem @emreemreu @ozmoturk