Bu hali daha iyiymiş yalnız. Keşke bu olsaydı
Sen @Ahmed i batırdın geçen ha ftaNeyse susuyorum ben, özelden söyledim söyleyecegimi.
Bu halı zaten eklenecek şefimiz
Bu hali daha iyiymiş yalnız. Keşke bu olsaydı
Sen @Ahmed i batırdın geçen ha ftaNeyse susuyorum ben, özelden söyledim söyleyecegimi.
@Forumdash cnm sana hakaret yapmışım, 2mizin de haberi yok. İyi ki gözümüzü açtılar.O lafina @Forumdash alinmamisti bile, ceza verilmesi cok sacma.
What. 😱
Bu hafta zirveye oynayacak, Sertab'in sampiyon oldugum sarkisiyla cok iyi gidecek nasipse.
Dogustan.What. 😱
Benim mi? 😱Ama nakarat erken kesilmis biraz daha uzasa tadında yenmez. Ben puanı verdim üzüldüm şuan sizincir adınıza
O lafina @Forumdash alinmamisti bile, ceza verilmesi cok sacma.
Yaa gerçekten k.bakma ben şakasına etiketlemiştim. Şakasına olmasa neden 2 ay banlan da yarişmadan elen diyeyim@Forumdash cnm sana hakaret yapmışım, 2mizin de haberi yok. İyi ki gözümüzü açtılar.
Benim mi? 😱
Anlamak istemiyorlar, söylüyorum söylüyorum bos duvarla konusuyorum sanki.Ama nakarat erken kesilmis biraz daha uzasa tadında yenmez. Ben puanı verdim üzüldüm şuan sizincir adınıza
O malum konuda evet.Dogustan.
Ben dogustan müslüman degilim ondan sordum.
Değiştir fazla süre geçmedi zaten yeni halınıde gördünden dolayıAma nakarat erken kesilmis biraz daha uzasa tadında yenmez. Ben puanı verdim üzüldüm şuan sizincir adınıza
Ben yakın kişilere o tarz tripli küfürler yapıyorum. Bunu da sadece anlayacak kişilere yapıyorum, onu hakaret gibi algılamak büyük saçmalık ama neyse sağlık olsun.Yaa gerçekten k.bakma ben şakasına etiketlemiştim. Şakasına olmasa neden 2 ay banlan da yarişmadan elen diyeyimAz önce kereme de olayı acıklıyordum. Ben de dedim şakaydı o diye
2 nakarat vardi ama telif yedikAma nakarat erken kesilmis biraz daha uzasa tadında yenmez. Ben puanı verdim üzüldüm şuan sizincir adınıza
Cnm beni beğendin hiss ediyorum.Sedef her şeyi üzerine alınma be. Ne ben merkezli biri oldun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?