Nereye baglayacaksin bunu?![]()
Nereye baglayabilir ki yine manasız manasız konuşuyor işte.
Nereye baglayacaksin bunu?![]()
Ben daha recabi yeni yolluyorumOylarımı kullandım. Listeyi görünce kafada bir sıralama oluştu ama dinlerken 4 tanesinin sıralaması değişti
@bazinga senin şarkın kafamda direk bir sıralama olarak belirlemiştim ama dinleyince fikrim değişti. Bakalım sonuçlarda bu değişiklik bir etki yaratacakmı. En son işine yarar oy kullandım. Bu hafta bakalım ne olcak
@mrt-06 seçimini beğendim. Bu hafta teşekkür gelir umarımlimitin kaç teşekkürü kapmak için?
@xBUGRAx olurda elenirsen söyleneceğim sanaanlarsın
![]()
Anlamadım? Liste yollanıldı ve çok sonra oyladım :SBen daha recabi yeni yolluyorumNe bu acele beee??????
Verdigin puani görünce sasirdim zaten, cünkü en sevdigin Sertab sarkisiydi diye biliyorum.
Hayır tabiki de Nerden çıkardın onu 😱 Eurovision şarkısı en sevdiğimVerdigin puani görünce sasirdim zaten, cünkü en sevdigin Sertab sarkisiydi diye biliyorum.![]()
Kutlama konumda hediye ettiginde aklimda öyle kalmis demek ki.Hayır tabiki de Nerden çıkardın onu 😱 Eurovision şarkısı en sevdiğim![]()
Eh o sana yönelik hediye olduğu içinKutlama konumda hediye ettiginde aklimda öyle kalmis demek ki.![]()
1 puan vermemişsem dedim. Neyse sonuç gecesi niye o puanı verdiğimi daha detaylı anlarsın. Her şarkı için açıklamam var1 puan belli o zaman. Teşekkür.
İçimde yine de umut var ters köşe için. Bakalım.1 puan vermemişsem dedim. Neyse sonuç gecesi niye o puanı verdiğimi daha detaylı anlarsın. Her şarkı için açıklamam var![]()
Kısmet artık ama puanlamar için gönül koyan biri değilsindir umarım. Geçen sezon iyi puan verirken 'işte müzikten anlayan' deyip tersi olunca millette köpürdüğünü unutmadımİçimde yine de umut var ters köşe için. Bakalım.![]()
![]()
Bu sezon fazla tepki vermiyorum. Çünkü ireliki haftaları düşünmem lazım.Kısmet artık ama puanlamar için gönül koyan biri değilsindir umarım. Geçen sezon iyi puan verirken 'işte müzikten anlayan' deyip tersi olunca millette köpürdüğünü unutmadım![]()
Haha iyiymışBu sezon fazla tepki vermiyorum. Çünkü ireliki haftaları düşünmem lazım.![]()
![]()
@Forumdash bacım noldu senin anket, ne seçtin.![]()
Recap yayınlanmadı mı hala 😱 Kaos seni çağriyor![]()
@Ahmed Yine kaşınıyor abicim
Bcım bu hafta gidicisiniz gibi.@Ahmed Yine kaşınıyor abicimBayrama girdik ama o müslüman olmadından @kerem gibi acımaya gerek yok bastonları indiririz şu sandıkta duran demirli bastonları çıkaralım
![]()
![]()
@sokak sanati
Üzerinden yıllar geçti onun herkesin zevki değişti.![]()
Çok kafa patlattık bu seçimde @Ahmed @xBUGRAx @Maskeli Fedai @Bully @dreamy @sokak sanati @keremBenim şarkımla sen finaldeymişin bakalım hatta kazanmişinForum ne kadar adaletli görecez @Çiğdem @sokak sanati @kerem @Ahmed
@Ahmed sitin tarafta merak etmeyin, elenirlerse ortagim olsunlar diyor hatta. Fark-i Azerbaycan baskanimmiz.Canım reyting oyunları bunlar, @kerem yap diyor. Yoksa aynı taraftayız, tam puan bana verin.![]()