TVen Bu Şarkı Benim 2. Sezon 16. Hafta (MusicSurvivor Final Şarkıları)

@Ahmed olmamış için teşekkürler :bhr: :A
bu şarkı çok abartılmıştı zamanında ve abartılan şarkılardan gıcık kapıyorum. Nakarata kadarda bir numarası yok. @kerem kandırdı galiba. Nakarattan kurtarıyor biraz:)

1 vermemişsem yinede teşekkür et bence sonuçta sadece 6 şarkısınız 😊

• Olmamış
  • İlginç
Reactions: Ahmed and kerem
Oylarımı kullandım. Listeyi görünce kafada bir sıralama oluştu ama dinlerken 4 tanesinin sıralaması değişti :A
@bazinga senin şarkın kafamda direk bir sıralama olarak belirlemiştim ama dinleyince fikrim değişti. Bakalım sonuçlarda bu değişiklik bir etki yaratacakmı. En son işine yarar oy kullandım. Bu hafta bakalım ne olcak :A

@mrt-06 seçimini beğendim. Bu hafta teşekkür gelir umarım :A limitin kaç teşekkürü kapmak için? :A
@xBUGRAx olurda elenirsen söyleneceğim sana :A anlarsın :A
Ben daha recabi yeni yolluyorum:bağır: Ne bu acele beee??????

• İlginç
Reactions: Dosi
bu şarkı çok abartılmıştı zamanında ve abartılan şarkılardan gıcık kapıyorum. Nakarata kadarda bir numarası yok. @kerem kandırdı galiba. Nakarattan kurtarıyor biraz:)

Verdigin puani görünce sasirdim zaten, cünkü en sevdigin Sertab sarkisiydi diye biliyorum. :A

• Güldürdün

1 puan belli o zaman. Teşekkür.

• Beğendim
İçimde yine de umut var ters köşe için. Bakalım. :A :A
Kısmet artık ama puanlamar için gönül koyan biri değilsindir umarım. Geçen sezon iyi puan verirken 'işte müzikten anlayan' deyip tersi olunca millette köpürdüğünü unutmadım :A

• Harika
Reactions: Ahmed
Kısmet artık ama puanlamar için gönül koyan biri değilsindir umarım. Geçen sezon iyi puan verirken 'işte müzikten anlayan' deyip tersi olunca millette köpürdüğünü unutmadım :A
Bu sezon fazla tepki vermiyorum. Çünkü ireliki haftaları düşünmem lazım. :A :A

• Güldürdün
Bu sezon fazla tepki vermiyorum. Çünkü ireliki haftaları düşünmem lazım. :A :A
Haha iyiymış :A antipati toplamak istemiyorsun :A geçen hafta kıl payı kurtardın. Aman bundan sonra sağlam ata oyna :A bu haftaki şarkın pek benlik olmasada eleneceğini hiç sanmıyorum. Forumun geneli iyi puan verir😊

• Harika
Reactions: Ahmed
@Forumdash bacım noldu senin anket, ne seçtin. :A
Recap yayınlanmadı mı hala 😱 Kaos seni çağriyor :A:A
Ben de sen hala göndermediysen -20 verelim diyecekdim. :A
@kerem de iyice boşladı. :A
@Ahmed Yine kaşınıyor abicim :A Bayrama girdik ama o müslüman olmadından @kerem gibi acımaya gerek yok bastonları indiririz şu sandıkta duran demirli bastonları çıkaralım :A :A :A @sokak sanati

• Güldürdün
Reactions: kerem and Ahmed
  • Harika
Reactions: Ahmed and Çiğdem