Ben de sen hala göndermediysen -20 verelim diyecekdim.Recap yayınlanmadı mı hala 😱 Kaos seni çağriyor![]()
Benim şarkımla sen finaldeymişin bakalım hatta kazanmişinValla finalde herkes çok beğenmiş düşük oyları kabul etmeyeceğim.![]()
Üzerinden yıllar geçti onun herkesin zevki değişti.Benim şarkımla sen finaldeymişin bakalım hatta kazanmişinForum ne kadar adaletli görecez @Çiğdem @sokak sanati @kerem @Ahmed
Çöpcüler çooook daha eski şarkıÜzerinden yıllar geçti onun herkesin zevki değişti.![]()
Benim şarkımla sen finaldeymişin bakalım hatta kazanmişinForum ne kadar adaletli görecez @Çiğdem @sokak sanati @kerem @Ahmed
2 kere yarişmim dedimNiye Naber değildi![]()
2 kere yarişmim dedimKırmızının 2016 versiyonu nihayetinde
![]()
Benim de sevdiğim şarkıydı amaBenim sevdiğim bi şarkı. Kurtarırdı bence![]()
Bu kadar az mı kalmıştık biz ya.Bu Şarkı Benim 2. Sezon 16. Hafta oylaması başlamıştır. Oylarınızı göndermeyi unutmayın. Bütün yarışmacılarımıza bol şans dileyerek oylamayı başlatıyorum.
Son Oy Kullanma Tarihi: 25 Mayıs Pazartesi 20:00
- Sertab Erener - Söz Bitti
- Erkin Koray - Çöpçüler
- Şebnem Ferah - Hoşçakal
- Yalın - Ki Sen
- Sezen Aksu - İstanbul İstanbul Olalı
- Candan Erçetin - Gamsız Hayat
@kerem @Yiğitt @MEnes @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @Turkuazz @MasacRE @xemrexxx @Angelica @denizz19 @sokak sanati @mesmeso61 @Maskeli Fedai @mrt-06 @Harunnn60 @serhatt @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @xBUGRAx @-potterhead- @Özgür @Bully @Hachiko @Tolstoyevski @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @hayret bi şey @anniegrant @Gizmen @Silinmiş Üye @Emre Ozansoy @12.Adam @phoebebuffay @Dosi @Forumdash @The_Erinch @xdragxx @Felon @eskici @yigit_00 @pompy @Çiğdem @emreemreu @ozmoturk![]()
Bu Şarkı Benim 2. Sezon 16. Hafta Recapları
Enjoy the videos and music you love, upload original content, and share it all with friends, family, and the world on YouTube.www.youtube.com
Sadece üc haftamiz kaldi. Haziran'in basinda sampiyon belli olacak.Bu kadar az mı kalmıştık biz ya.![]()
Yine geç kaldınBu Şarkı Benim 2. Sezon 16. Hafta oylaması başlamıştır. Oylarınızı göndermeyi unutmayın. Bütün yarışmacılarımıza bol şans dileyerek oylamayı başlatıyorum.
Son Oy Kullanma Tarihi: 25 Mayıs Pazartesi 20:00
- Sertab Erener - Söz Bitti
- Erkin Koray - Çöpçüler
- Şebnem Ferah - Hoşçakal
- Yalın - Ki Sen
- Sezen Aksu - İstanbul İstanbul Olalı
- Candan Erçetin - Gamsız Hayat
@kerem @Yiğitt @MEnes @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @Turkuazz @MasacRE @xemrexxx @Angelica @denizz19 @sokak sanati @mesmeso61 @Maskeli Fedai @mrt-06 @Harunnn60 @serhatt @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @xBUGRAx @-potterhead- @Özgür @Bully @Hachiko @Tolstoyevski @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @hayret bi şey @anniegrant @Gizmen @Silinmiş Üye @Emre Ozansoy @12.Adam @phoebebuffay @Dosi @Forumdash @The_Erinch @xdragxx @Felon @eskici @yigit_00 @pompy @Çiğdem @emreemreu @ozmoturk![]()
Bu Şarkı Benim 2. Sezon 16. Hafta Recapları
Enjoy the videos and music you love, upload original content, and share it all with friends, family, and the world on YouTube.www.youtube.com
Evet islerim cikti yine de, sen niye taktin bu duruma.Yine geç kaldın![]()
2 haftadır geç kalıyorsun şaşırtıcıEvet islerim cikti yine de, sen niye taktin bu duruma.![]()
Nereye baglayacaksin bunu?2 haftadır geç kalıyorsun şaşırtıcı![]()