Dost dedik bağrımıza bastık.Daha çok diğer kişiyi kast etmiştim.
Sende kıskanç ve kuduruksun bunu bilmeyen yok![]()
Ay neyse Sertabla zirveler bizim.
Dost dedik bağrımıza bastık.Daha çok diğer kişiyi kast etmiştim.
Sende kıskanç ve kuduruksun bunu bilmeyen yok![]()
Dost dedik bağrımıza bastık.
Ay neyse Sertabla zirveler bizim.![]()
Kafam karıştı, b değilmiydi ayol.Sertap bi kere o![]()
Tamam işte o senmişsin, itiraf ettin sonunda.Yok ben kıskanınca da diyorum. Mesela @dreamy yi kıskandım, o şarkıyı beğeniyordum.![]()
@sokak sanati na benzemeye başlamışsın iyice, seni terk etmem isabet olmuş.Eski nişanlımı biraz heyecanlandırayım dedim, sus.![]()
Kesin yine beni harcayacaksınız. MS döneminden sevmediğini hatırlıyorum bu şarkıyı.İki şarkı dışında![]()
![]()
![]()
Verdim abicimArkadaşlar kücük bir anket yapmak istiyorum. Bu anket tamamen gizlilik içinde olacak(nick yazmaya gerek yoktur)
BU HAFTA ŞARKIMI SEN SEÇ
. Neden seçmem gerektiğini yada seçmemem gerektiği için yorum da bırakabilirsiniz
![]()
You were invited by Forumdash to vote on xoyondo.com
Forumdash set up a poll and invites you to vote. It is free. No registration required.xoyondo.com
@kerem @Yiğitt @MEnes @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @Turkuazz @MasacRE @xemrexxx @Angelica @denizz19 @sokak sanati @mesmeso61 @Maskeli Fedai @mrt-06 @Harunnn60 @serhatt @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @xBUGRAx @-potterhead- @Özgür @Bully @Hachiko @offensive @Tolstoyevski @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @hayret bi şey @anniegrant @Gizmen @Silinmiş Üye @Emre Ozansoy @12.Adam @phoebebuffay @Dosi @Forumdash @The_Erinch @xdragxx @Felon @eskici @yigit_00 @pompy @AteşBöceği @Çiğdem @Araf @emreemreu @BesaleT @ozmoturk @DarkLegenD
Söylemeyın neyi oyladiğinizi
Hiçbiri seçeneği olsaydı onu seçerdimArkadaşlar kücük bir anket yapmak istiyorum. Bu anket tamamen gizlilik içinde olacak(nick yazmaya gerek yoktur)
BU HAFTA ŞARKIMI SEN SEÇ
. Neden seçmem gerektiğini yada seçmemem gerektiği için yorum da bırakabilirsiniz
![]()
You were invited by Forumdash to vote on xoyondo.com
Forumdash set up a poll and invites you to vote. It is free. No registration required.xoyondo.com
@kerem @Yiğitt @MEnes @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @Turkuazz @MasacRE @xemrexxx @Angelica @denizz19 @sokak sanati @mesmeso61 @Maskeli Fedai @mrt-06 @Harunnn60 @serhatt @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @xBUGRAx @-potterhead- @Özgür @Bully @Hachiko @offensive @Tolstoyevski @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @hayret bi şey @anniegrant @Gizmen @Silinmiş Üye @Emre Ozansoy @12.Adam @phoebebuffay @Dosi @Forumdash @The_Erinch @xdragxx @Felon @eskici @yigit_00 @pompy @AteşBöceği @Çiğdem @Araf @emreemreu @BesaleT @ozmoturk @DarkLegenD
TşklerHiçbiri seçeneği olsaydı onu seçerdim
Ama genede seçim yaptım. 😉
Yaşlı Balıkdan SevgilerTşklerKararsız kaldım o yuzden yoksa mu haftaki kategoriyi hiç istemedim
Ama haklısın hiçbiri seçeneği de koysaydım keşke
![]()
Saygılar ve sevgiler yaşlı kurttanYaşlı Balıkdan Sevgiler![]()
Niye 😱Söylemeyın neyi oyladiğinizi![]()
Valla finalde herkes çok beğenmiş düşük oyları kabul etmeyeceğim.@Tolstoyevski ve uzaylı akrabalarına özel bir masa ayıralım sonuc gecesinde @kerem![]()
![]()
@sokak sanati @Bully @Forumdash @xemrexxx
@Forumdash la elenirsek senle ortak oluruz evet
@Forumdash la elenirsek senle ortak oluruz evet@kerem @Ahmed @xemrexxx @alperuz @serhatt @xBUGRAx @sokak sanati @Bully
Ekli dosyayı görüntüle 83453
@Ahmed Seni niye istemiyor demek bizim kadar güçlü değil sizin tarafın bağıAile boyu yarışmadasınız. Sizin aileden olmayan 3 kişiylede bem ortak olacağım![]()
O da elenirse @Ahmed'e kaldınız.@Forumdash la elenirsek senle ortak oluruz evet@kerem @Ahmed @xemrexxx @alperuz @serhatt @xBUGRAx @sokak sanati @Bully
Ekli dosyayı görüntüle 83453