Zaten kimse oylamıyorAynen, benim dışımda benim gibi düşünen olması güzel.
Bundan bahsediyordum, 5-10 kişi değil de herkes etiketlenmiş ve özellikle jüriler etkilene bilir.
Zaten kimse oylamıyorAynen, benim dışımda benim gibi düşünen olması güzel.
Bundan bahsediyordum, 5-10 kişi değil de herkes etiketlenmiş ve özellikle jüriler etkilene bilir.
Direkt de sorma zaten biz soruyor muyuz?Hayır yukarda @Ahmed e dediğim gibi. Asıl direkt sorarsam senin dediğin gibi yukumluluk altına girer![]()
GEBER@serhatt 'ta performans olarak beğenmiyormus![]()
Hayır yukarda @Ahmed e dediğim gibi. Asıl direkt sorarsam senin dediğin gibi yukumluluk altına girer![]()
5-10 kişiye sorsam @Ahmed in dediği gibi garanti puan kapardımDirekt de sorma zaten biz soruyor muyuz?![]()
Kimseye özelden sormadım arada kendi fikrini söyleyenler olunca anca üzerinde konuştuğumuz oluyor. Ya da en fazla konuda toplu etiket yapmadan sormuşumdur belki MusicSurvivor zamanı net hatırlamıyorum.5-10 kişiye sorsam @Ahmed in dediği gibi garanti puan kapardımSormak yasak mı
Hiç kimseye fikir sormuyormusun 10 sezondur
![]()
5-10 kişi zaten yakın çevre o ayrı, tüm forumu etiketlemek ayrı.5-10 kişiye sorsam @Ahmed in dediği gibi garanti puan kapardımSormak yasak mı
Hiç kimseye fikir sormuyormusun 10 sezondur
![]()
Oylamıyorum .ss
Yok ben kıskanınca da diyorum. Mesela @dreamy yi kıskandım, o şarkıyı beğeniyordum.![]()
Oy verenin de yorum yapanın da ismi filan yazmıyor. Kimseyi yuk altına sokmuyorum. Kişi ankete puan verip oylama zamanı düşük de verebilir gönul rahatlıyla cunku ben o kişi bilmicemDaha önce ki yarışmada ki oyları bulup yada etkinlikte ki oyları bulup kullanan çok oldu bu durumu. İlk kez değil bu. Bickte belirtmek zorunda değiliz. Bence mantıklı bi şey yapmışsın.![]()
Ama bu farklı kıskançlık geçen hafta ben de senin şarkını beğenmiştimYok ben kıskanınca da diyorum. Mesela @dreamy yi kıskandım, o şarkıyı beğeniyordum.![]()
Oy verenin de yorum yapanın da ismi filan yazmıyor. Kimseyi yuk altına sokmuyorum. Kişi ankete puan verip oylama zamanı düşük de verebilir gönul rahatlıyla cunku ben o kişi bilmicem
ama fikir sorsam şuan 3-5 kişiye onlara sorumluluk yuklemiş olcam@Ahmed @bazinga ayrıca bazinganın dediği gibi elenmem için zayıf şarkıyı da seçtirebilirsiniz
Böyle kücük fesatlıkta yapılabilir düşündüğün zaman
![]()
Eski nişanlımı biraz heyecanlandırayım dedim, sus.Hani Şebnem sevmedin trolledin yine kesin![]()
Bana laf ha? 😱Onlar bu fikir onların aklına gelmediği için fesatlıklarından kıskanıyorlar boş ver.![]()
Bana laf ha? 😱
Cnm beni bilirsin pat diye derim, kıskansam derdim.Sadece haksızlık bulduğum için gündeme getirmek istedim olayı.
![]()
Malasef tecrubem yokKimseye özelden sormadım arada kendi fikrini söyleyenler olunca anca üzerinde konuştuğumuz oluyor. Ya da en fazla konuda toplu etiket yapmadan sormuşumdur belki MusicSurvivor zamanı net hatırlamıyorum.![]()