TVen Bu Şarkı Benim 2. Sezon 16. Hafta (MusicSurvivor Final Şarkıları)

Aynen, benim dışımda benim gibi düşünen olması güzel. :D
Bundan bahsediyordum, 5-10 kişi değil de herkes etiketlenmiş ve özellikle jüriler etkilene bilir.
Zaten kimse oylamıyor :A @kerem e de dedim azönce :F tınlayan yok...(şimdilik)

Hayır yukarda @Ahmed e dediğim gibi. Asıl direkt sorarsam senin dediğin gibi yukumluluk altına girer (b)

Daha önce ki yarışmada ki oyları bulup yada etkinlikte ki oyları bulup kullanan çok oldu bu durumu. İlk kez değil bu. Bickte belirtmek zorunda değiliz. Bence mantıklı bi şey yapmışsın.:X

• Harika
Reactions: Forumdash
5-10 kişiye sorsam @Ahmed in dediği gibi garanti puan kapardım:A Sormak yasak mı(b) Hiç kimseye fikir sormuyormusun 10 sezondur:A
Kimseye özelden sormadım arada kendi fikrini söyleyenler olunca anca üzerinde konuştuğumuz oluyor. Ya da en fazla konuda toplu etiket yapmadan sormuşumdur belki MusicSurvivor zamanı net hatırlamıyorum. :D

• Güldürdün
Daha önce ki yarışmada ki oyları bulup yada etkinlikte ki oyları bulup kullanan çok oldu bu durumu. İlk kez değil bu. Bickte belirtmek zorunda değiliz. Bence mantıklı bi şey yapmışsın.:X
Oy verenin de yorum yapanın da ismi filan yazmıyor. Kimseyi yuk altına sokmuyorum. Kişi ankete puan verip oylama zamanı düşük de verebilir gönul rahatlıyla cunku ben o kişi bilmicem:X

ama fikir sorsam şuan 3-5 kişiye onlara sorumluluk yuklemiş olcam:X @Ahmed @bazinga ayrıca bazinganın dediği gibi elenmem için zayıf şarkıyı da seçtirebilirsiniz :A Böyle kücük fesatlıkta yapılabilir düşündüğün zaman:A

• Beğendim
Reactions: sokak sanati
Oy verenin de yorum yapanın da ismi filan yazmıyor. Kimseyi yuk altına sokmuyorum. Kişi ankete puan verip oylama zamanı düşük de verebilir gönul rahatlıyla cunku ben o kişi bilmicem:X

ama fikir sorsam şuan 3-5 kişiye onlara sorumluluk yuklemiş olcam:X @Ahmed @bazinga ayrıca bazinganın dediği gibi elenmem için zayıf şarkıyı da seçtirebilirsiniz :A Böyle kücük fesatlıkta yapılabilir düşündüğün zaman:A

Onlar bu fikir onların aklına gelmediği için fesatlıklarından kıskanıyorlar boş ver.:A

• Harika
Kimseye özelden sormadım arada kendi fikrini söyleyenler olunca anca üzerinde konuştuğumuz oluyor. Ya da en fazla konuda toplu etiket yapmadan sormuşumdur belki MusicSurvivor zamanı net hatırlamıyorum. :D
Malasef tecrubem yok :F Fikir olarak tartişilsa bile kişiye sorumluluk oluyor :X İlk yaptiğin yorum gibi taktiksel olarak da oylayabilirsin :A:A @Ahmed

• Güldürdün
Reactions: Ahmed