TVen Bu Şarkı Benim 2. Sezon 16. Hafta (MusicSurvivor Final Şarkıları)

Arkadaşlar kücük bir anket yapmak istiyorum. Bu anket tamamen gizlilik içinde olacak(nick yazmaya gerek yoktur)

BU HAFTA ŞARKIMI SEN SEÇ

. Neden seçmem gerektiğini yada seçmemem gerektiği için yorum da bırakabilirsiniz :X

@kerem @Yiğitt @MEnes @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @Turkuazz @MasacRE @xemrexxx @Angelica @denizz19 @sokak sanati @mesmeso61 @Maskeli Fedai @mrt-06 @Harunnn60 @serhatt @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @xBUGRAx @-potterhead- @Özgür @Bully @Hachiko @offensive @Tolstoyevski @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @hayret bi şey @anniegrant @Gizmen @Silinmiş Üye @Emre Ozansoy @12.Adam @phoebebuffay @Dosi @Forumdash @The_Erinch @xdragxx @Felon @eskici @yigit_00 @pompy @AteşBöceği @Çiğdem @Araf @emreemreu @BesaleT @ozmoturk @DarkLegenD

Oyladımm iyi şanslarrrr :D

• Harika
Reactions: Forumdash
  • Güldürdün
Reactions: kerem
Ama bence adil değil herkesi etiketleyip genel fikri öğrenmek. :D
Atıyorum 15 kişi oylasa ve 10-nu bir şarkıya oy verse direkt o şarkıya yönelecek, normalde belki de diğerini seçip elenecekti? :F
Diger sarkilarla kiyaslama yapilmadan secilecek o yüzden belli olmaz yani. Burada oy verdigine oylamada düsük verebilir. :A

• Beğendim
Reactions: Ahmed
Atıyorum 15 kişi oylasa ve 10-nu bir şarkıya oy verse direkt o şarkıya yönelecek, normalde belki de diğerini seçip elenecekti? :F
Ama oylama tamaamen gizlilik içinde. Yani o kişiye burdan sorsam puanlamasına etki edecek. Fikirlerini gizlilik içinde beyan etsin diye actım. Yoksa burada bi kaç kişiye sorsam bu sefer ona senin ağzına bakarak iş yaptım deme hakkım olurdu o da yukumluluk altına girerdi :A

Sana sormuşum gibi farzet olayı (b)

• Güldürdün
Ahmed haklı bence de. Şimdi insanlar bu şarkıyı ben seçtirmiştim bari yüksek oy vereyim moduna bürünecek. :D

• Beğendim
Reactions: Ahmed
Ahmed haklı bence de. Şimdi insanlar bu şarkıyı ben seçtirmiştim bari yüksek oy vereyim moduna bürünecek. :D
Aynen, benim dışımda benim gibi düşünen olması güzel. :D
Bundan bahsediyordum, 5-10 kişi değil de herkes etiketlenmiş ve özellikle jüriler etkilene bilir.

• Güldürdün

Forum İstatistikleri

Konular
173,294
Üyeler
8,487
Son Üye
alius