Bu hali daha iyiymiş yalnız. Keşke bu olsaydı![]()
Sen @Ahmed i batırdın geçen ha ftaNeyse susuyorum ben, özelden söyledim söyleyecegimi.![]()
Bu halı zaten eklenecek şefimiz
Bu hali daha iyiymiş yalnız. Keşke bu olsaydı![]()
Sen @Ahmed i batırdın geçen ha ftaNeyse susuyorum ben, özelden söyledim söyleyecegimi.![]()
@Forumdash cnm sana hakaret yapmışım, 2mizin de haberi yok. İyi ki gözümüzü açtılar.O lafina @Forumdash alinmamisti bile, ceza verilmesi cok sacma.![]()
What. 😱
Bu hafta zirveye oynayacak, Sertab'in sampiyon oldugum sarkisiyla cok iyi gidecek nasipse.
Dogustan.What. 😱
Benim mi? 😱Ama nakarat erken kesilmis biraz daha uzasa tadında yenmez. Ben puanı verdim üzüldüm şuan sizincir adınıza![]()
O lafina @Forumdash alinmamisti bile, ceza verilmesi cok sacma.![]()
Yaa gerçekten k.bakma ben şakasına etiketlemiştim. Şakasına olmasa neden 2 ay banlan da yarişmadan elen diyeyim@Forumdash cnm sana hakaret yapmışım, 2mizin de haberi yok. İyi ki gözümüzü açtılar.![]()
Benim mi? 😱
Anlamak istemiyorlar, söylüyorum söylüyorum bos duvarla konusuyorum sanki.Ama nakarat erken kesilmis biraz daha uzasa tadında yenmez. Ben puanı verdim üzüldüm şuan sizincir adınıza![]()
O malum konuda evet.Dogustan.
Ben dogustan müslüman degilim ondan sordum.![]()
Değiştir fazla süre geçmedi zaten yeni halınıde gördünden dolayıAma nakarat erken kesilmis biraz daha uzasa tadında yenmez. Ben puanı verdim üzüldüm şuan sizincir adınıza![]()
Ben yakın kişilere o tarz tripli küfürler yapıyorum. Bunu da sadece anlayacak kişilere yapıyorum, onu hakaret gibi algılamak büyük saçmalık ama neyse sağlık olsun.Yaa gerçekten k.bakma ben şakasına etiketlemiştim. Şakasına olmasa neden 2 ay banlan da yarişmadan elen diyeyimAz önce kereme de olayı acıklıyordum. Ben de dedim şakaydı o diye
![]()
2 nakarat vardi ama telif yedikAma nakarat erken kesilmis biraz daha uzasa tadında yenmez. Ben puanı verdim üzüldüm şuan sizincir adınıza![]()
Cnm beni beğendin hiss ediyorum.Sedef her şeyi üzerine alınma be. Ne ben merkezli biri oldun![]()