Ceceliyle @kerem yarışsın sen MS i diğer yaza sunarsın keremde alırZaten Ceceli seçmeniz lazımdı engel olmuş. Yanlış şarkı seçmişsiniz![]()
Ceceliyle @kerem yarışsın sen MS i diğer yaza sunarsın keremde alırZaten Ceceli seçmeniz lazımdı engel olmuş. Yanlış şarkı seçmişsiniz![]()
Ben Kalbimin Tek Sahibineye 2 kere oy atdım farklı cihazlardan, keşke daha çok şansım olsaydı.Bu arada ben Yıldız dedim ama Ceceli işaretledim. Onu seçin elenince diye![]()
Ceceli'yi sevmiyorum asla yarismam benlik degil.
Kim o?![]()
Yazarım canlarım.Kim bana özelden yaz![]()
yoo sen cevap yazınca sonuclara bakmiştimBu arada ben Yıldız dedim ama Ceceli işaretledim. Onu seçin elenince diye![]()
Ben Kalbimin Tek Sahibineye 2 kere oy atdım farklı cihazlardan, keşke daha çok şansım olsaydı.Direkt çözüm.
@Forumdash @Çiğdem @kerem
1 veya 2 verdigin mi?Yazarım canlarım.![]()
yoo sen cevap yazınca sonuclara bakmiştim1 oy vardi
![]()
Aynı wifiden bağlanmadıysan olabilirBen Kalbimin Tek Sahibineye 2 kere oy atdım farklı cihazlardan, keşke daha çok şansım olsaydı.Direkt çözüm.
@Forumdash @Çiğdem @kerem
Yazarım canlarım.![]()
PC ve telefon evet.Aynı wifiden bağlanmadıysan olabilirCİdden link attın filan ugraştin mi
![]()
Senin gibi fake'liyorAhmet itirafta bulundu ona bak sen beni boş ver![]()
Sevmiyormuş zaten 1-2 şarkısını seviyorum dedi![]()
@kerem Ciddi ciddi bizi elemeye çalısmıs sanırım abicim @ForumdashCeceli'yi sevmiyorum asla yarismam benlik degil.![]()
Ikisi de kabul oldu yazdı. 😱Aynı ipten iki kere oy atılamıyor![]()