Oy değiştirmeyi kabul etmiyor domuz
2 nakarat vardi ama telif yedik![]()
Nakarati degil basini kesmeliydin o zaman ayni benimki gibi.Amatörler diyelim. Halkın nabzını daha öğrenemediler![]()
Dün kereme de dedim alınmamiştimBen yakın kişilere o tarz tripli küfürler yapıyorum. Bunu da sadece anlayacak kişilere yapıyorum, onu hakaret gibi algılamak büyük saçmalık ama neyse sağlık olsun.![]()
oy değiştirmeye normalde izinv eriyordu @keremOy değiştirmeyi kabul etmiyor domuz![]()
Asıl sen kusura bakma, hatta ilk sen yanlış anladın sanmıştım.Dün kereme de dedim alınmamiştimtkrrdan k.bama
![]()
Su alintini düzenlesene, ceza yemekten korkuyorum.Amatörler diyelim. Halkın nabzını daha öğrenemediler![]()
Dün ceza aldığım mesajdaki sözü buraya yazdım gibi kabul et.Yok. @kerem hatta olmamış attı mesajıma![]()
Oy değiştirmeyi kabul etmiyor domuz![]()
Kesinlikle normalde puan değiştirmeye süre bitene kadar izin vardi
Dün ceza aldığım mesajdaki sözü buraya yazdım gibi kabul et.
Nerde engel oldu bee o istedi ceceli seçin diyeZaten Ceceli seçmeniz lazımdı engel olmuş. Yanlış şarkı seçmişsiniz![]()
Asıl sen kusura bakma, hatta ilk sen yanlış anladın sanmıştım.Ve en çok ona üzülmüştüm özelden de yazamadım sen gizlemişsin diye.
Daha çok sansür yapıp kullanırım artık.![]()
Yani cok sacma, iki kisi sakalasiyorsa ve bundan ikisi de rahatsiz olmuyorsa baskasindan kime ne? Mesaj silinebilirdi en fazla, hakareti gectim uyari alabilecek bir mesaj bile degil.Dün kereme de dedim alınmamiştimtkrrdan k.bama
![]()
Kesinlikle normalde puan değiştirmeye süre bitene kadar izin vardi@kerem
Özel mesaj bölümünü şikayet et, direkt ban.Peki olur. Bunu şikayet edeyim![]()
Nerde engel oldu bee o istedi ceceli seçin diye![]()
Ay boşver.Yani cok sacma, iki kisi sakalasiyorsa ve bundan ikisi de rahatsiz olmuyorsa baskasindan kime ne? En fazal mesaj silinmeliydi, hakareti gectim uyari alabilecek bir mesaj bile degil.@bazinga
Kim o?Ay boşver.
Yarışmamıza bakalım. Bu hafta bir kişi bariz ben gidiyorum diyor listede.![]()
Ay boşver.
Yarışmamıza bakalım. Bu hafta bir kişi bariz ben gidiyorum diyor listede.![]()
Uyarı puanı ne demekse ondanmişAsıl sen kusura bakma, hatta ilk sen yanlış anladın sanmıştım.Ve en çok ona üzülmüştüm özelden de yazamadım sen gizlemişsin diye.
Daha çok sansür yapıp kullanırım artık.![]()