O teş başına çok kuvvetli zaten, bu hafta zirveye oynayacak gibi.@Ahmed Seni niye istemiyor demek bizim kadar güçlü değil sizin tarafın bağı@Forumdash @mrt-06 @kerem
O teş başına çok kuvvetli zaten, bu hafta zirveye oynayacak gibi.@Ahmed Seni niye istemiyor demek bizim kadar güçlü değil sizin tarafın bağı@Forumdash @mrt-06 @kerem
O da yolcu gibi. Shakira'yı seçseydi şutlanmış olurdu çoktan.Sen öyle san daha torun var
Ay bi düş artık yarışmanın yakasından .ss sülük gibi yapıştın kan emici@Forumdash la elenirsek senle ortak oluruz evet@kerem @Ahmed @xemrexxx @alperuz @serhatt @xBUGRAx @sokak sanati @Bully
Ekli dosyayı görüntüle 83453
Geçen hafta @Forumdash ikimiz birden mutlu etmiştik seni ayda yılda bir denk gelirKesin yine beni harcayacaksınız. MS döneminden sevmediğini hatırlıyorum bu şarkıyı.
Ay bi düş artık yarışmanın yakasından .ss sülük gibi yapıştın kan emici@xemrexxx
@Ahmed le @sokak sanati olsunO da elenirse @Ahmed'e kaldınız.
Herkesle ol onunla olma@Ahmed le @sokak sanati olsun
@Forumdash la elenirsem @mrt-06 la oluruz onlada elenirsek @xBUGRAx la ile zaten onla iyide ortak olruruz@xemrexxx @alperuz
Kimle cnmHerkesle ol onunla olma
Ne edepsizsin ya, eliyoruz yine bitiyorsun .ss@Ahmed le @sokak sanati olsun
@Forumdash la elenirsem @mrt-06 la oluruz onlada elenirsek @xBUGRAx la ile zaten onla iyide ortak olruruz@xemrexxx @alperuz
Herh hafta 1 verdigine mi ortak olacaksin?@Ahmed le @sokak sanati olsun
Boomerag mübarek, atiyorsunuz geri geliyor.Ne edepsizsin ya, eliyoruz yine bitiyorsun .ss
Yapımcım bu işe el at.Boomerag mübarek, atiyorsunuz geri geliyor.
@Ahmed le @sokak sanati olsun
İsmi lazım değil
Seni ilgilendirmezKime laf soktun sen zaten yine birine triplenmişsin
Seni ilgilendirmez
Bende anlamadım ama yine birisi üzdü demek sisterimiziKime laf soktun sen zaten yine birine triplenmişsin
Bende anlamadım ama yine birisi üzdü demek sisterimizi
Umrumda değil canım sizler yetersiniz banaBende anlamadım ama yine birisi üzdü demek sisterimizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?