yalan .ss
yalan .ss
Arsız anam .ss
Yok olYoo, ifitira benden basladi benim sucum degil.
İğrenç .ss
Çerçevelet bu puan tablosunu. Benden tam puan bir daha denk gelmez sana kolay kolay
Asıl Nisa'yı destekliyor olmam ne kadar zevkli olduğumu gösteriyor@MasacRE Nisa’yı desteklemek dışında zevkli adamsın.
Şakir ağa ile nasıl sonuncu olmayı başardın sen ya@MasacRE kütük dostum adamdır kaç haftadır yüksel puan veriyor
Sondan 2. olmuş. Forum da benle aynı fikirde demek ki
EvetHepsini mi?
Yok sen yine de baktır vallaŞakir ağa ile nasıl sonuncu olmayı başardın sen ya
Sondan 2. olmuş. Forum da benle aynı fikirde demek ki
Beethoven kulaklarına laf etme hadsizYok sen yine de baktır valla
Laf etmedim tavsiyede bulundumBeethoven kulaklarına laf etme hadsiz
Hee konuda seçilen şarkıları ekliyorum oradan bak.EvetHatta MS'de yarişan ve BŞB'de artık yasaklı olan şarkıcılari da ekle
Nereden bakimHee konuda seçilen şarkıları ekliyorum oradan bak.
Suradan.Nereden bakim
Karman corman olmuş onu ben de ilk denedim zaten
Hayir Bu Sarki Benim konularina tikla zaten ben sarkilar belli olunca ekliyorum hepsini ana sayfaya.Karman corman olmuş onu ben de ilk denedim zatenİptal et şunu yaa gerçekten :
Yarın yapalım mı?? şuan kafam bişey almıyor gerçekten cıkıcam galibaHayir Bu Sarki Benim konularina tikla zaten ben sarkilar belli olunca ekliyorum hepsini ana sayfaya.
Yarın bakarım çıkıyorumMusicSurvivor Final haftalarına çıkan tüm şarkıların arşivini hazırladım. Almak isteyen aşağıda ki adımları gerçekleştirsin.
Adım 1
En Favori Yabancı Şarkı Etkinliğine kendi dışında 1 kişiye oy verdirtmek
2. Adım
Özelden bana ulaşmak
Bu kadar basit
@Forumdash @bazinga @xBUGRAx @dreamy @mrt-06
Ben konu hazirliyorum, secilen sarkilarla ilgili.Yarın yapalım mı?? şuan kafam bişey almıyor gerçekten cıkıcam galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?