Biraz bakındıçm olayın içinden çıkamadım
Konular çok karışık MS'nın. Eski konuları da silinmiş galiba arada bir kısımı hiç bulmadım.
Şu kategorini neden seçti bu millet anlamıyorum.![]()
Bn sana yardımcı olurum canım
Biraz bakındıçm olayın içinden çıkamadım
Konular çok karışık MS'nın. Eski konuları da silinmiş galiba arada bir kısımı hiç bulmadım.
Şu kategorini neden seçti bu millet anlamıyorum.![]()
Sen BŞB'de yarşan şarkıların listesini çıkar önce sunucu beyEger Hit Olamayan Sarkilar secilirse 1 milyonun altinda tiklanan ve pek bilinmeyen sarkilardan sececeksiniz.
Eger MusicSurivor secilirse 9 sezon boyunca Ceyrek-Yari ve Büyük Finallerde yarisan sarkilardan secmelisiniz.Tabii Sila ve Rihanna secmek yasak, + sarkilarin daha önce secilip secilmedigine dikkat edin. Bu sezon bütün konularin altinda yarisan sarkilar yer aliyor zaten. Bol sans.
@Ahmed @bazinga @xBUGRAx @Forumdash @mrt-06 @dreamy
Yarışmayı siz yürütüyorsunuz sizin bilmeniz gerekir.
Yoktum ki o ben zamanlar, son iki sezonda yer aldigim sarkilari biliyorum sadece. Admin olarak arsivi senin bizim önümüze sermen gerekir.Yarışmayı siz yürütüyorsunuz sizin bilmeniz gerekir.![]()
Hepsini mi?Sen BŞB'de yarşan şarkıların listesini çıkar önce sunucu bey![]()
Yuh sende mi başladın iftiralara .ssBende senin banlanmani talep ediyorum, özelden @serhatt 'la özel görüntülerini göstermeye ne hakkin var?![]()
Olmaz olsun böyle aile .ssAileyiz Aile herşeydir seni karakuzular gibi yıkıcaz![]()
![]()
@kerem @Bully @sokak sanati @Ahmed @serhatt @mrt-06 @Forumdash
![]()
Yoo, ifitira benden basladi benim sucum degil.Yuh sende mi başladın iftiralara .ss
Ta kendisi .ss
Kim bilir ne peşinde bunak .ss
Ay yeter anladık .ssİşte tam olarak bu @mrt-06 @Forumdash şimdi oldu Aile herşeydir![]()
![]()
@Bully @Maskeli Fedai @eskici @serhatt @alperuz @sokak sanati @xemrexxx @Ahmed @xBUGRAx
![]()
Hafif meşrep senin göbek adın be .ss
Baş üstüne ..ss
Bi şey değil .ss
benim gibi çıtır neyine yetmedi .ss
iyi olmuş .ss