Biraz bakındıçm olayın içinden çıkamadım
Konular çok karışık MS'nın. Eski konuları da silinmiş galiba arada bir kısımı hiç bulmadım.
Şu kategorini neden seçti bu millet anlamıyorum.
Bn sana yardımcı olurum canım
Biraz bakındıçm olayın içinden çıkamadım
Konular çok karışık MS'nın. Eski konuları da silinmiş galiba arada bir kısımı hiç bulmadım.
Şu kategorini neden seçti bu millet anlamıyorum.
Sen BŞB'de yarşan şarkıların listesini çıkar önce sunucu beyEger Hit Olamayan Sarkilar secilirse 1 milyonun altinda tiklanan ve pek bilinmeyen sarkilardan sececeksiniz.
Eger MusicSurivor secilirse 9 sezon boyunca Ceyrek-Yari ve Büyük Finallerde yarisan sarkilardan secmelisiniz. Tabii Sila ve Rihanna secmek yasak, + sarkilarin daha önce secilip secilmedigine dikkat edin. Bu sezon bütün konularin altinda yarisan sarkilar yer aliyor zaten. Bol sans.
@Ahmed @bazinga @xBUGRAx @Forumdash @mrt-06 @dreamy
Yarışmayı siz yürütüyorsunuz sizin bilmeniz gerekir.
Yoktum ki o ben zamanlar, son iki sezonda yer aldigim sarkilari biliyorum sadece. Admin olarak arsivi senin bizim önümüze sermen gerekir.Yarışmayı siz yürütüyorsunuz sizin bilmeniz gerekir.
Hepsini mi?Sen BŞB'de yarşan şarkıların listesini çıkar önce sunucu bey
Yuh sende mi başladın iftiralara .ssBende senin banlanmani talep ediyorum, özelden @serhatt 'la özel görüntülerini göstermeye ne hakkin var?
Olmaz olsun böyle aile .ssAileyiz Aile herşeydir seni karakuzular gibi yıkıcaz @kerem @Bully @sokak sanati @Ahmed @serhatt @mrt-06 @Forumdash
Yoo, ifitira benden basladi benim sucum degil.Yuh sende mi başladın iftiralara .ss
Ta kendisi .ss
Kim bilir ne peşinde bunak .ss
Ay yeter anladık .ssİşte tam olarak bu @mrt-06 @Forumdash şimdi oldu Aile herşeydir @Bully @Maskeli Fedai @eskici @serhatt @alperuz @sokak sanati @xemrexxx @Ahmed @xBUGRAx
Hafif meşrep senin göbek adın be .ss
Baş üstüne ..ss
Bi şey değil .ss
benim gibi çıtır neyine yetmedi .ss
iyi olmuş .ss