2025 2.Tur | En Favori Güzel - 2.Grup

Hangi 4 Güzel Bir Üst Tura Yükselsin?

• Kullanılan toplam oy
    31
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bully

Konu Sahibi
Süper Emekli
Yılın En Favori Üyesi
Reaksiyon puanı
59,436
Puanı
1,060
Bu yıl altıncısı düzenlenen En Favori Güzel etkinliğinde ikinci tur zamanı.

Son senelerin popüler olan dizi, sinema, müzik ve yarışmalarda boy gösteren ekran güzellerini sizin önerileriniz ile belirledik ve sizlerin oyları ile en güzelini seçeceğiz.

Ankette yer alan hangi 4 güzel bir üst tura yükselsin?

Burcu Özberk

Hadise

Meryem Uzerli

Elçin Sangu

Melis Sezen

Beren Saat

Tuvana Türkay

Kısaca kurallar:
Bu tur eşitlik olması halinde düello yapılacaktır. Etkinlik sırasında üye olan ve devamlılığı olmayan üyelerin oyları sayılmayacaktır.

@Bully , @MasacRE , @Angelica , @Zeyno , @Aserat, @12.Adam , @mesmeso , , @The_Erinch , @mrt-06, @bazinga , @BARON疼痛 , @batuhankaralar , @Emre Ozansoy , @dreamy , @Felon , @Gizmen , @Hazem , @TenTen , @kerem , @offensive , @ömer karataş , @ozmoturk , @phoebebuffay , @Damien Duff , @-potterhead- , @S.G.A.T. , @soo , @tolgab , @Turkuazz , @xemrexxx , @NES , @RüzgarGülü , @cokiyitvci , @fredbalotellifanny , @BesaleT , @Royal_Highness , @tekin , @Alemdar , @EmreCan , @HollyDemon ☾☆, @hasanca , @ahmetbey , @BerzzAnn , @tifosi12345 , @Doğan , @xdragxx , @Gerekli24 , @STAR

Burcu
Elçin
Melis
Beren

@xemrexxx ‘in Meryem’ine geçen tur oy verdim, bu tur oy yok :A

• İlginç
Reactions: xemrexxx
Burcu
Elçin
Melis
Beren

@xemrexxx ‘in Meryem’ine geçen tur oy verdim, bu tur oy yok :A
IMG_2672.jpeg

• Güldürdün
Reactions: Bully
2 saniyede ışınlanacağıma 12 saniye sürmüştür bulmam :A
Eminim 😆

Etkinlik önem veriyorum diye sona bıraktım ama az ilgi görüyor daha çok beklerdim. Konuya girdim hep Adaylar için PR çalışması yapan yok :D

@Bully son saatler yazmasan farkinda değildim kaçıyordu etkinlik. Seni zor durumda bırakmak değil oy vermiş olmak iciin de değil onemsedigimden geç veriyorum :D

• Beğendim
Reactions: Bully
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...