2025 2.Tur | En Favori Güzel - 2.Grup

Hangi 4 Güzel Bir Üst Tura Yükselsin?

• Kullanılan toplam oy
    31
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eminim 😆

Etkinlik önem veriyorum diye sona bıraktım ama az ilgi görüyor daha çok beklerdim. Konuya girdim hep Adaylar için PR çalışması yapan yok :D

@Bully son saatler yazmasan farkinda değildim kaçıyordu etkinlik. Seni zor durumda bırakmak değil oy vermiş olmak iciin de değil onemsedigimden geç veriyorum :D
25 üzeri oy veren oluyor. Bazı konularda sayfalarca mesaj oluyor. İlgi yeterince var ama senin beklentin üyelerin foto paylaşması galiba :A eskiden beri öyle yapılmıyor
Bak rast gele bir konu baktım oy verme sayısı 16 ve mesaj kısmında foto ile gelen yok.
Konular ne kadar değişmiş o günden bu güne ama hep bi memnuniyetsizlik hakim sizde:A @Bully @Yakamoz-Asi

25 üzeri oy veren oluyor. Bazı konularda sayfalarca mesaj oluyor. İlgi yeterince var ama senin beklentin üyelerin foto paylaşması galiba :A eskiden beri öyle yapılmıyor
Bak rast gele bir konu baktım oy verme sayısı 16 ve mesaj kısmında foto ile gelen yok.
Konular ne kadar değişmiş o günden bu güne ama hep bi memnuniyetsizlik hakim sizde:A @Bully @Yakamoz-Asi
Beklentiyi çok yüksek tutuyorlar, beklenti seviyelerini düşürmeleri gerekiyor :A

Tamma öyle olmuş ama işte sonra niye benim beğendiğim beğenilmedi diyor. Belki konuyu açan daha güzel resmini bulamadı sen atacaksin ve oylamada öne geçecek kim bilir :D
------

Beklentiyi çok yüksek tutuyorlar, beklenti seviyelerini düşürmeleri gerekiyor :A
Al işte beklenti felan diyor. Tamam sıradan dümdüz üye olayım oy atıp gideyim ama olmaz :F

• Güldürdün
Reactions: Bully and Dosi
Tamma öyle olmuş ama işte sonra niye benim beğendiğim beğenilmedi diyor. Belki konuyu açan daha güzel resmini bulamadı sen atacaksin ve oylamada öne geçecek kim bilir :D
------

Al işte beklenti felan diyor. Tamam sıradan dümdüz üye olayım oy atıp gideyim ama olmaz :F
Biz açarken güzellerin kendi paylaşımlarını paylaşacağımızı yazmıştık. Hem de en güncel halleri. Kendileri beğenmezse paylaşmazdı. Siz üyelerde onların kendi paylaşımlarından yola çıkmış oluyorsunuz :A

• Güldürdün
Reactions: RüzgarGülü
------

Aslında demek istediğim toplu halde büyük tepkiler gösterip bizi zor durumlara sokuyorsunuz :A

Memnuniyetsizlik hali hakim :A Elbet memnun olmama hakkınız var :A Ama durum da böyle :A

• Güldürdün
Bu etkinlikte etiket listesinden çıkarırsanız sevinirim. Sonuçlardan hiç memnun değilim ilerideki turlar ilgimi çekmiyor.
Ayrıca eskiden sayfalarca algı yaparak etkinlikleri canlandırırdık ve daha zevkli olurdu. Şimdi %99.9 elenmiş birine elendi dedim diye mesajım editlenir hale geldiyse benlik değil demektir :A

1 hafta sonra final konusu açıp artık kenara çekiliriz. Bu kadar yorulduğumuz yeter :A
Aynen, final konusunu açıp uzun bir süre kenara çekiliriz :A Diğer arkadaşların etkinlikler de geliyor :A Kazasız belasız bitireydik şu etkinliği :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Aynen, final konusunu açıp uzun bir süre kenara çekiliriz :A Diğer arkadaşların etkinlikler de geliyor :A Kazasız belasız bitireydik şu etkinliği :A
Biz görevimizi yapalım. Gerisi onlarda :A

Evet Ramazanda forumu canlandıracak konular geliyor. Bu kez ben “seyirci” olacağım :Z

• Güldürdün
Reactions: Bully
Biz açarken güzellerin kendi paylaşımlarını paylaşacağımızı yazmıştık. Hem de en güncel halleri. Kendileri beğenmezse paylaşmazdı. Siz üyelerde onların kendi paylaşımlarından yola çıkmış oluyorsunuz :A
Kendisi paylaşmış tabiki ama her zaman daha güzeli vardır o yüzden dedim örnek ben Hadise önerdim daha güzel resimleri ile öne çıkabilirdi :D

Aslı Enver yaşlanmış mesela normalde oy verirdim 😣
Aslında demek istediğim toplu halde büyük tepkiler gösterip bizi zor durumlara sokuyorsunuz :A

Memnuniyetsizlik hali hakim :A Elbet memnun olmama hakkınız var :A Ama durum da böyle :A
Memnuniyetsizlik değil bazı kesimler daha açık istiyor da o da kurallara aykırı o ayrı konu birde 🤌

Tepki göstermedik ki fikir belirttik. Forum kültüru zaten budur kültürden uzaklastik hepimiz zamanla malesef 😱

• Güldürdün
Kendisi paylaşmış tabiki ama her zaman daha güzeli vardır o yüzden dedim örnek ben Hadise önerdim daha güzel resimleri ile öne çıkabilirdi :D

Aslı Enver yaşlanmış mesela normalde oy verirdim 😣

Memnuniyetsizlik değil bazı kesimler daha açık istiyor da o da kurallara aykırı o ayrı konu birde 🤌

Tepki göstermedik ki fikir belirttik. Forum kültüru zaten budur kültürden uzaklastik hepimiz zamanla malesef 😱
Hatırlarsan benim En Favori Üye şampiyonluk konusundan itibaren tepki göstermeye başlamıştınız :A Güzeller genel yorum konusu da tepkiler sonucu 40 sayfa oldu :A

Fikir belirtmeyin diyen yok ki :A Biz yorulabiliyoruz demek istediğim bu :A

• Okudum
Hatırlarsan benim En Favori Üye şampiyonluk konusundan itibaren tepki göstermeye başlamıştınız :A Güzeller genel yorum konusu da tepkiler sonucu 40 sayfa oldu :A

Fikir belirtmeyin diyen yok ki :A Biz yorulabiliyoruz demek istediğim bu :A
Okudum attım tepki göstermiş say ama göstermedim. :D Çok önemli değil bu tür konular bana :D

• Güldürdün
Burada kafam rahattı zaten, @MasacRE nin atacağı oyları tahmin ediyordum :A

4.grupta da tam beklediğim oyları attı ve orası sıkıntıya girdi :A
Aslında eskiye göre birtakım değişikliklere gittim. Burçin, Beren, Fahriye gibi sultanları emekliye ayırıp biraz daha gençlere yöneldim. Bir tek Aslı sultanıma kıyamadım onu da forum halletsin artık :A O değil de Tuba Büyüküstün ilk turda mı elendi 😱 @Dosi

• Güldürdün
Reactions: Bully and Dosi
Aslında eskiye göre birtakım değişikliklere gittim. Burçin, Beren, Fahriye gibi sultanları emekliye ayırıp biraz daha gençlere yöneldim. Bir tek Aslı sultanıma kıyamadım onu da forum halletsin artık :A O değil de Tuba Büyüküstün ilk turda mı elendi 😱 @Dosi
Öyle oldu maalesef. Galiba 1 oy alsa tur atlardı. Onun grubu zordu ondan.
İlk tur iyi kıyım olduğu için oldu :A normali 2. Tur elendi gibi sayabiliriz

Seçmenler değişti artık :A senin Aslı Sultan iyi ilerliyor :A
------

@Bully skor yine değişti :F

• Güldürdün
Reactions: Bully and MasacRE
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...