Başka kim var baksana. Kaybedenler kulübü resmen
Yalanlarını da al defol
Bu hafta bana da en iyi secenek MS geldi gibi. Zaten @Çiğdem kac sezon sundu, onun aklinda vardir bir seyler.Ben Canlı Performans yapan gerçek şarkıcılar dinlemek istiyorum. Zaten haftaya ben yapacağım konsepti. Full Canlı Performans üzerine olacak![]()
Rachel'in gercek yüzünü görmene sevindim.
@Forumdash bugün bişiler karıştırıyordu geç gelip erken gitti @serhatt @alperuz @xemrexxx araştırsınlarAbicin ankete oy vermemis.@Forumdash
Canı cehenneme ayol@Forumdash bugün bişiler karıştırıyordu geç gelip erken gitti @serhatt @alperuz @xemrexxx araştırsınlar![]()
![]()
@sokak sanati
Nesini kıskanayım ahı gitmiş vahı kalmış herifin .sskıskamadınmı![]()
![]()
![]()
Yaşlılıktandır.@Forumdash bugün bişiler karıştırıyordu geç gelip erken gitti @serhatt @alperuz @xemrexxx araştırsınlar![]()
![]()
@sokak sanati
PATLASIN
UydurmaHer sonuc gecesi imzamız bu @mrt-06 @Forumdash![]()
![]()
@alperuz @sokak sanati @xemrexxx
@Ahmed @eskici @kerem ayılıp bayılıp iç geçirdiler![]()
![]()
![]()
Ben şefliği aldım bile![]()
Sonuclar ana sayfada, herkese tesekkürler.
ANKETE OY VERMEYI UNUTMAYIN!
@kerem @Yiğitt @MEnes @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @Turkuazz @MasacRE @xemrexxx @Angelica @denizz19 @sokak sanati @mesmeso61 @Maskeli Fedai @mrt-06 @Harunnn60 @serhatt @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @xBUGRAx @-potterhead- @Özgür @Bully @Hachiko @offensive @Tolstoyevski @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @hayret bi şey @anniegrant @Gizmen @Silinmiş Üye @Emre Ozansoy @12.Adam @phoebebuffay @Dosi @Forumdash @The_Erinch @xdragxx @Felon @eskici @yigit_00 @pompy @AteşBöceği @Çiğdem @Araf @emreemreu @BesaleT @ozmoturk @DarkLegenD
137 | bazinga | Las Ketchup - Asereje
137 | Forumdash | Luis Fonsi - Despacito
136 | mrt-06 | Manu Pilas - Bella Ciao
Neredeyse 3 birinci var diyebiliriz.
Tebrikler @bazinga @Forumdash ve @mrt-06 👏
@xBUGRAx @mrt-06 @bazinga @Forumdash tebrikler.
Özellikle Indila'nin aldigi sonuclar cok üzdü. Tahmin etmistim.@Ahmed
Herkese teşekkür ederim arkadaşlar, program içinde oylara teşekkür etmeme kararı almıştım. Bu haftadan sonra etmeye başlayacağım, boykotumu bitirip.Nihayet zincir kırıldı
Gerçi Shakira'ya 1 vermem imkansızdıyinede sondan ikinci olmuş 1 verdiğim😊
@bazinga hem puan kırmadım hemde @Forumdash 'a 2 puan vererek final puanı aldırtmışım sana. Seni kutlama konuma alayım buyüzden
@Ahmed en çok bu hafta zincir kırılsın istedim çünkü eski finalist olarak erkenden elenmeyi haketmiyorsun😊
@mrt-06 yarışma boyunca iyi puan alıyorsun benden genelde ama hiç teşekkür ü duymuyorum
@kerem eline sağlık
@xemrexxx elenmene çoooook üzüldüm
Ekli dosyayı görüntüle 83146
@Maskeli Fedai @Tolstoyevski
Boykot bir hafta mı sürdü.Herkese teşekkür ederim arkadaşlar, program içinde oylara teşekkür etmeme kararı almıştım. Bu haftadan sonra etmeye başlayacağım, boykotumu bitirip.Emeklerine sağlık güzel bir haftaydı @kerem.
![]()